• تاریخ انتشار : 1397/10/03 - 14:41

برگزاری کارگاه حمایت از نوزاد تازه متولد شده در بیمارستان مدائن

معاونت درمان دانشگاه، کارگاه آموزشی حمایت از نوزاد تازه متولد شده (HBB) را در بیمارستان مدائن برگزار کرد.

این کارگاه تخصصی یکشنبه 2 دی ماه 97 در بیمارستان مدائن با هماهنگی گروه مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه ویژه پزشکان، کارشناسان مامایی و پرستاری مرتبط با مادر ونوزاد برگزار شد.
دکتر فصیح پور متخصص اطفال و عضو هیات علمی دانشگاه در خصوص اقدامات ضروری در نوزادان نیازمند کمک برای شروع تنفس در دقیقه اول تولد (دقیقه طلایی) و تهویه در نوزادان دارای ضربان قلب طبیعی یا کاهش یافته توضیحاتی داد و بر اهمیت کارتیمی در این حوزه تأکید کرد.
احمدی کارشناس نوزادان معاونت درمان در خصوص آمادگی های لازم پیش از تولد نوزاد برای حاضرین توضیح داد و بر لزوم هماهنگی تیم احیاء تاکید کرد.
وی در ادامه در مورد همسان عمل کردن تمامی گروه های تخصصی ازجمله بیهوشی و اطفال مطالبی را ارائه کرد.
خبرنگار و عکاس: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان