• تاریخ انتشار : 1400/07/22 - 08:21
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کارگاه دوروزه پدافند غیرعامل در تأسیسات و زیرساخت‌های حیاتی بیمارستان در معاونت درمان

کارگاه دوروزه پدافند غیرعامل در تأسیسات و زیرساخت‌های حیاتی بیمارستان در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، کارگاه دوروزه پدافند غیرعامل در تأسیسات و زیرساخت‌های حیاتی بیمارستان به همت مدیریت حوادث، فوریت‌های پزشکی و پدافند غیرعامل به مدت دو روز با حضور تیم ارزیابی پدافند غیرعامل دانشگاه دوشنبه و سه‌شنبه 19 و 20 مهر 1400 در این معاونت برگزار شد.

در این کارگاه مهندس مهدی مرادیان از بیمارستان مرکز قلب در خصوص موضوعات برق، دیزل ژنراتورها، UPS ها و تابلوهای برق شهری و اضطراری ( جریانات ضعیف و قوی) مطالبی را بیان کرد.

مهندس علی‌اکبر عسگری از بیمارستان فارابی مطالبی را درزمینهٔ دیگ‌های بخار، سیستم گرمایش و سرمایش، مشعل‌ها، سختی گیر آب و مخازن سوخت، گاز شهری، قطع کن گاز ضد زلزله، سیستم‌های هشدار نشت گاز اکسیژن سازها، سیلندرهای گاز طبی و انبار گازهای طبی ارائه داد.

مهندس حمید عبداله نیا از دفتر فنی معاونت توسعه به بیان آتش‌نشانی در تأسیسات، پایش سیستم اعلان و اطفای حریق دتکتور، فایرباکس و انواع سیلندرهای اطفا پرداخت.

یوسف مسعودیان از دفتر بازرسی و ارزیابی عملکرد دانشگاه در خصوص آزمایشگاه (یخچال زنجیره سرد، انبار مواد شیمیایی، کیت‌ها، تجهیزات سرمایه‌ای و لوازم مصرفی)، داروهای مخدر و خاص، زنجیره سرد (واکسن و دارو) و انبار دارویی و انبارک ها مطالبی را بیان کرد.

جمشید طلایی از معاونت بهداشت دانشگاه موضوعات مخازن آب اضطراری سیستم تصفیه آب، سپتیک و امحاء زباله آقای طالبی آشپزخانه و تغذیه و سردخانه‌ها (زیر صفر و بالای صفر) را تبیین کرد.

محمد نصری از مدیریت حراست دانشگاه کلیات امنیت و ایمنی در تأسیسات امنیت، خروج اضطراری و ایمن‌گاه‌های کلید در تأسیسات و زیرساخت را بیان کرد.

• گروه خبری : معاونت درمان
  • کد خبر : 198087