• تاریخ انتشار : 1396/10/15 - 13:37

برگزاری کارگاه دو روزه تغذیه ورژیم درمانی در بیماران کلیوی

به همت مدیریت نظارت و اعتباربخشی دانشگاه، کارگاه دو روزه تغدیه ورزیم درمانی در بیماران کلیوی، در بیمارستان امیراعلم برگزار شد.

گالری عکس

این کارگاه در روزهای 13 و 14 دیماه 1396 در سالن آمفی تئاتر بیمارستان امیر اعلم توسط واحد تغذیه بالینی مدیریت نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
هادوی کارشناس تغذیه معاونت درمان دانشگاه در این خصوص گفت:اینکارگاه برای دومین بار برگزار شد و دکتر حسین ایمانی متخصص تغذیه وهیئت علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران مدرس این کارگاه دو روزه بود. وی به ارائه مطالبی در خصوص تغذیه ر بیماری های سنگ کلیه، پیوند کلیه، سنروم نفروتیک و نارسایی های کلیه پرداخت.
همچنین کارشناسان تغذیه بیمارستان های امام خمینی(ره) وسینا به ارائه گزارشی از نمونه های از بیماران کلیوی بستری و نحوه درمان آن ها در این مراکز پرداختند.
عکس و خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان