• تاریخ انتشار : 1398/07/20 - 14:59

برگزاری کمیته بررسی نقشه های مراکز درمانی تحت پوشش در معاونت درمان دانشگاه

با حضور دکتر مهدی رضایی معاون درمان دانشگاه، شنبه 20 مهر 98 جلسه بررسی نقشه های مراکز درمانی تابعه در این معاونت برگزار شد.

گالری عکس

در این جلسه دکتر نسرین عباسی مدیر نظارت و اعتباربخشی، مهندس بهزاد مکری مدیر، مهندس زهرا سرپرست جانشین و دو تن از کارشناسان مدیریت امور فنی دانشگاه و مهندس علی اصغر نقشبند مسئول امور عمرانی معاونت درمان حضور داشتند.
دکتر رضایی در این جلسه، با اشاره به تغییرات جزئی عمرانی که منجر به تغییرات اساسی در مراکز درمانی می شود گفت: این موضوع نیاز به بررسی و همفکری حوزه های مرتبط معاونت های توسعه و درمان دانشگاه دارد. البته با توجه به این که توسعه مراکز درمانی چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی در نهایت به نفع جامعه و برای رفع نیازهای درمانی مردم است، باید با اندیشه کمک به رفع مشکلات، تسریع امور و جلوگیری از اختلال در ارائه خدمات به مردم به آن نگاه کنیم.
مهندس مکری نیز با استقبال از تداوم این جلسات مشترک حوزه های توسعه و درمان دانشگاه گفت: با توجه به دستوالعمل و پروتکل وزارت بهداشت و ابلاغ سقف توانمندی دانشگاه در بیمارستان های 64 تخت خوابی، حجم کار دفتر فنی معاونت توسعه بسیار افزایش یافته است. و با توجه به این که از سوی وزارت متبوع مکلف به برگزاری جلسه های ادواری کمیته معماری در دانشگاه هستیم مایلیم نماینده معاونت درمان در این جلسات حضور یابد تا بتوانیم در خصوص مسائل توسعه ای- عمرانی دانشگاه تعامل و همفکری بیشتری داشته باشیم.

خبرنگار و عکاس: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS