• تاریخ انتشار : 1397/12/18 - 10:44
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 579
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کمیته دانشگاهی بررسی علل مرگ مادران باردار پرخطر در معاونت درمان دانشگاه

چهارمین جلسه کمیته دانشگاهی بررسی علل مرگ مادران باردار پرخطر با حضور دکتر رضایی، مدیر درمان دانشگاه برگزار شد.

گالری عکس
این جلسه در روز چهارشنبه 15 اسفند ماه 97 در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شده و در آن دکتر شباب مدیر درمان دانشگاه، دکتر آل یاسین مدیر گروه تخصصی زنان، دکتر شریعت محرری مدیر گروه تخصصی بیهوشی و سایر اعضای کمیته حضور داشتند.
دکتر شباب در این جلسه ضمن قدردانی از اعضای کمیته دانشگاهی مرگ مادر باردار گفت: امید داریم در این نشست با بررسی عالمانه پرونده ها در راستای کاهش مرگ و میر مادران گام بلندی برداریم.
وی با اشاره به لزوم دقت در ارائه خدمات به مادران باردار دارای بیماری زمینه ای، افزود: مسئله بیماری های زمینه ای و یکسان سازی موارد انجام ختم بارداری و یا ممنوعیت بارداری در موارد ابتلاء مادر به بیماری های زمینه ای به منظور کاهش مورتالیتی و موربیدیتی آنها، موضوعی بسیار مهم و مورد توجه خاص دانشگاه هست که باید از سوی معاونت درمان مورد پیگیری قرار گیرد.
در پایان دکتر شباب ضمن تبریک پیشاپیش سال نو، درخصوص اهمیت بررسی سلامت تجهیزات اتاق های عمل و بلوک های زایمان و لزوم پیگیری تجهیزات کم کننده و supportive اشاره کرد.
دکتر آل یاسین با تاکید بر اهمیت موضوع کاهش مرگ های مادری قابل اجتناب تا سال 2030 گفت: باید آموزش جهت متخصصین زنان، بیهوشی و سایر افراد مرتبط با مادر در بیمارستان های سطح یک و دو با جدیت بیشتری پیگیری گردد. خوشبختانه در سطح وزارتی در حال تدوین پروتکل کشوری اداره خونریزی های مامایی هستیم. بدیهی است در درمان مادر باردار مبتلا به خونریزی پس از زایمان، درخواست کمک در مراحل اولیه خونریزی، تشکیل critical care team management، انجام اقدامات درمانی به موقع و موثر گام اساسی در درمان مادر تلقی می شود.
در این جلسه پرونده سه مورد از مرگ های مادری وقوع یافته در بیمارستان های تحت پوشش مطرح و سپس اعضای کمیته فرآیند درمان و علل تهدید به مرگ مادران باردار پرخطر را ارزیابی و در این خصوص به بحث و تبادل نظر پرداختند.
خبرنگار و عکاس: نجمه باهو

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 85689
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم