• تاریخ انتشار : 1398/07/13 - 10:13
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کنفرانس علمی استریلیزاسیون با حضور مدیر نظارت و اعتباربخشی در معاونت درمان دانشگاه

مدیریت نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان، کنفرانس علمی استریلیزاسیون را برای بیمارستان های دولتی تابعه برگزار کرد.

این کنفرانس یک روزه علمی ​توسط واحد کنترل عفونت مدیریت نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان دانشگاه، 8 مهر 98 با حضور دکتر نسرین عباسی مدیر نظارت و اعتباربخشی، مهناز هادی پور کارشناس مسئول کنترل عفونت، سوپروایزرهای کنترل عفونت و سرپرستاران CSSD بیمارستان های تحت پوشش در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.
دکتر عباسی در این همایش در خصوص سنجه های اعتباربخشی و ضرورت آموزش آن ها سخنرانی کرد.
هادی پور نیز هدف از برگزاری این کنفرانس را اهمیت موضوع عفونت های بیمارستانی و تاکید بر سنجه های اعتباربخشی در استریلیزاسیون خواند و گفت:  واحد CSSD جایگاه مهم و نقش ارزنده ای در پیشگیری و کنترل عفونت های بیمارستانی دارد.
مهندس مهدی علوی مقدم کارشناس ارشد مهندسی پزشکی، در خصوص استاندارد CSSD، دستورالعمل ها، سنجه های استریلیزاسیون، چگونگی شستشو، ضدعفونی و استریل تجهیزات پزشکی توضیحاتی داد.

خبرنگار: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS