• تاریخ انتشار : 1398/10/21 - 09:43
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 231
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری کنفرانس علمی یک روزه ارتقای سلامت مادران و مدیریت فوریت های مامایی در معاونت درمان دانشگاه

معاونت درمان دانشگاه، کنفرانس علمی ارتقای سلامت مادران و مدیریت فوریت های مامایی را ویژه متخصصان زنان دانشگاه های زیر مجموعه قطب 10 کلان منطقه آمایشی و متخصصین زنان مشمول طرح ضریب K برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، این کنفرانس چهارشنبه 18 دی 98 در سالن اجتماعات معاونت درمان با حضور رئیس گروه مادر، نوزاد و مامایی، کارشناس مسئول امور مامایی و کارشناس سلامت مادران معاونت درمان، جمعی از متخصصین زنان شاغل در بیمارستان های تحت پوشش و متخصصین زنان مشمول طرح ضریب K دانشگاه های زیر مجموعه قطب 10 کلان مناطق آمایشی در سالن اجتماعات معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
در این نشست که در راستای اجرای سیاست های کشوری نظام مراقبت مرگ مادر و به منظور جلوگیری از وقوع مرگ های ناشی از خونریزی های زایمانی و پس از زایمان، پره اکلامپسی و اکلامپسی، لیبر غیرطبیعی برنامه ریزی و اجرا شد، دکتر تهرانیان رئیس گروه مادر، نوزاد و مامایی هدف از برگزاری سمینار فوق را ایجاد نگاه نظام مند به درمان مادران باردار پرخطر، پیشگیری از ارجاعات غیر ضروری، ترویج زایمان طبیعی و ممانعت از انجام سزارین های بدون اندیکاسیون، توانمندی متخصصین زنان در انجام زایمان ابزاری در راستای تطبیق آنها با شرایط بیماران دانست.
دکترآل یاسین مدیر گروه زنان دانشگاه و عضو هیئت علمی گروه زنان بیمارستان دکتر شریعتی در این خصوص، گفت: این جلسات توجیهی جهت فارغ التحصیلان زنان و زایمان مشمول خدمت طرح ضریب k، به منظور آشنایی با پروتکل های تدوین شده، آیین نامه ها و دستورالعمل های صادر شده و توانمند سازی آنها در مدیریت فوریت های مامایی برگزار می شود.
دکتر لاله اسلامیان عضو هیئت علمی گروه پریناتولوژی دانشگاه درخصوص مانیتورینگ جنین در طی زایمان، کنترل ونحوه تفسیرNST، مباحثی را عنوان کرد.
اداره لیبر نرمال در مادران بستری در اتاق زایمان و ترمیم اپیزیاتومی و پارگی های درجه سه و چهار از دیگر مباحثی بودند که توسط سایر استادان هیئت علمی دانشگاه در این کنفرانس به آن ها پرداخته شد.
در پایان نظری مسئول مامایی معاونت درمان ضمن تاکید بر اهمیت حضور رابط مادر پرخطر، طرح استاد معین، پزشک مقیم و آنکال دوم زنان، موربیدیتی های مادری و نوزادی، گزارشی از آمار سزارین و زایمان طبیعی و مرگ و میر مادری ارائه کرد.
همچنین درحاشیه این کنفرانس علمی، اکبری کارشناس سلامت مادران معاونت درمان از برگزاری دوره آموزشی عملی مهارت های انجام زایمان طبیعی و مدیریت فوریت های مامایی در Skill lab دانشگاه، در هفته های آتی خبر داد.

خبرنگار: نجمه باهو

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 96940
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو