• تاریخ انتشار : 1401/03/02 - 13:41

تاکید بر افزایش همکاری دوجانبه معاونت درمان دانشگاه با دانشکده توانبخشی

در جلسه ساماندهی توانبخشی بیمارستان ها به همکاری دوجانبه و استفاده از ظرفیت دانشکده توانبخشی تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه ساماندهی توانبخشی بیمارستان ها با دانشکده توانبخشی تهران برگزار شد. این جلسه با حضور دکتر خاتون آبادی، رئیس دانشکده توانبخشی تهران، دکتر عزیز رسولی، مدیر نظارت و اعتباربخشی، سید عرفان ترکش، مشاور معاون درمان، کارشناسان اداره نظارت بر درمان سرپایی و دیگر اعضا حاضر روز یکشنبه، یکم خرداد 1401 در معاونت درمان برگزار شد.
در این نشست چالش های موجود در بخش های توانبخشی بیمارستان ها بررسی و در راستای ارتقای سطح خدمات توانبخشی، پیشنهادات ارائه شده مورد بررسی قرار گرفت. همچنین به افزایش همکاری دوجانبه و استفاده از ظرفیت دانشکده توانبخشی، در راستای ساماندهی توانبخشی بیمارستان ها تاکید شد.

• گروه خبری : معاونت درمان
فائزه فهیمی تبار