• تاریخ انتشار : 1394/07/28 - 16:03

تشکیل کمیته ترویج زایمان طبیعی

اولین جلسه کمیته ترویج زایمان طبیعی در سال 94 را در دفتر معاون درمان دانشگاه تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، گروه مامایی معاونت درمان، اولین جلسه کمیته ترویج زایمان طبیعی در سال 94 را دوشنبه 27 مهر و به ریاست دکتر علی پور معاون درمان دانشگاه  و با حضور گروه بیهوشی و نوزادان برگزار کرد.
دکتر علی پورگفت: باید با هدف بهبود سلامت مادر و نوزاد، آمار سزارین را کاهش داد و علت دعوت از گروه بیهوشی و نوزادان در این جلسه را، ترس مادران از درد زایمان دانست و افزود: یکی از راه های موثر کاهش سزارین، انجام زایمان با روش های بی درد دارویی می باشد.
وفایی نژاد کارشناس مسئول گروه مامایی ضمن ارائه گزارش نتایج یکساله برنامه ترویج زایمان طبیعی گفت: هدف اصلی برنامه ارتقاء سلامت مادر و نوزاد از طریق کاهش سزارین است.
وی با اشاره به رتبه دوم ایران در آمار سزارین سال 2010 سازمان بهداشت جهانی گفت: در این برنامه دانشگاه مکلف به کاهش ده درصدی سزارین پس از یکسال از برنامه ترویج زایمان طبیعی می باشد. طبق گزارش ارائه شده بیمارستان های دولتی به کاهش 11.6 درصدی آمار سزارین در برنامه یکساله طرح تحول نظام سلامت دست یافته است.
اعضاء حاضر در کمیته ترویج زایمان طبیعی برانجام زایمان بی درد دارویی در مراکز تحت پوشش، ضرورت وجود اندیکاسیون علمی برای انجام سزارین و همچنین توجه به آمار سزارین بار اول در مادران باردار مراجعه کننده به مراکز تحت پوشش اتفاق نظر داشتند./ق
خبر: باهو
  • گروه خبری : معاونت درمان