• تاریخ انتشار : 1402/03/29 - 13:30

تمرین دورمیزی مقابله با سیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران

تمرین دورمیزی مقابله با سیل با حضور اعضا ICS (سامانه فرماندهی حادثه)، نمایندگان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی تهران در ساختمان مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و پدافند غیر عامل دانشگاه روز چهارشنبه بیست و چهارم خرداد 1402 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، تمرین دورمیزی مقابله با سیل با حضور اعضا ICS (سامانه فرماندهی حادثه)، نمایندگان و مدیران دانشگاه در ساختمان مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و پدافند غیر عامل دانشگاه روز چهارشنبه بیست و چهارم خرداد 1402 برگزار شد.
دکتر مجتبی نیازی، معاون مدیر حوادث، فوریت های پزشکی و پدافند غیرعامل درخصوص هدف از برگزاری این تمرین دورمیزی گفت: با توجه به وقوع سیل در برخی مناطق کشور و لزوم ارتقا آمادگی دانشگاه در پاسخ و مواجهه با این رخدادها مهم و ضروری است.
سپس سناریو تدوین شده در جلسه بیان شد و هر یک از اعضا با توجه به چالش های خود در سناریو برنامه های پیشگیری و آمادگی و پاسخ خود را بیان کردند.
در انتهای جلسه هر یک از اعضا نظرات خود در خصوص جلسه و درس آموخته های واحدها برای ارتقا وضعیت ایمنی در سیل مطرح کردند.

• گروه خبری : معاونت درمان
فائزه فهیمی تبار