• تاریخ انتشار : 1394/11/24 - 10:30

به مناسبت سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی

جشنواره سفره ایرانی برگزار شد

معاونت درمان به مناسبت گرامیداشت سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اقدام به برگزاری جشنواره سفره ایرانی بین کارکنان خود کرد.

گالری عکس 1
گالری عکس 2
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، به‌رسم سال گذشته روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه با همکاری کمیته فرهنگی این معاونت جشنواره سفره ایرانی را برای همکاران معاونت درمان برگزار کرد.
دکتر علی پور معاون درمان دانشگاه از این جشنواره که روز چهارشنبه 21 بهمن 94 برگزار شد، بازدید کرد.
باهو مسئول روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه هدف از برگزاری این جشنواره را که از سال گذشته مقارن با ایام مبارک دهه فجر در این معاونت برگزار می‌شود، ایجاد اتحاد، همدلی و کار گروهی که از دستاوردهای انقلاب است نامید و گفت: در جریان برگزاری این جشنواره شاهد شور و هیجان بسیار خوبی بین همکاران خود بوده‌ام. از خداوند متعال برای این عزیزان و مردم بزرگوار کشورم شادی، سلامتی و بهروزی را آرزو می‌کنم.
توضیح این که هیئت داوران این جشنواره بر اساس طعم، بو، ارزش غذایی، سفره آرایی و خلاقیت به برگزیدگان هدایایی را اختصاص دادند./ق
عکس و خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS