• تاریخ انتشار : 1396/10/17 - 12:20
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه اداره اعتبارات معاونت درمان با مسئولین درآمد و ترخیص و رابطین مصدومین ترافیکی مراکز خصوصی تابعه

با حضور رئیس اداره اعتبارات معاونت درمان دانشگاه، جلسه مشترکی با مسئولین درآمد و ترخیص و رابطین مصدومین ترافیکی بیمارستان های غیر دولتی و خصوصی تابعه برگزار شد.

گالری عکس

این جلسه شنبه 16 دیماه 1396 در سالن اجتماعات معاونت درمان دانشگاه برگزار شد. و در آن محمدخانی رئیس اداره اعتبارات معاونت درمان، مسئولین درآمد-ترخیص و رابطین مصدومین ترافیکی مراکز غیر دولتی و خصوصی تابعه حضور داشتند.
ابتدا محمدخانی رئیس اداره اعتبارات معاونت درمان دانشگاه با اشاره به دستور جلسه گفت: در این نشست در خصوص آموزش نحوه تنظیم صورتحساب مصدومین ترافیکی ، آموزش نحوه تکمیل اطلاعات مصدومین ترافیکی در سامانه MEDCARE توضیحاتی داده شده و در ادامه گزارشی از تخصیص وزارت متبوع در بسته مصدومین ترافیکی برای مراکز حاضر در جلسه ارائه می شود.
وی همچنین به برخی از مهم ترین چالش های مراکز خصوصی و غیر دولتی تابعه نیز پرداختند.
رئیس اداره اعتبارات بر عدم اخذ مبلغ دولتی صورتحساب مصدومین ترافیکی و ثبت دقیق اطلاعات در سامانه یادشده تاکید کرد.
اختیار و اخوان کارشناسان اداره اعتبارات معاونت درمان نیز در خصوص آموزش چگونگی تنظیم صورتحساب مصدومین ترافیکی مطابق با دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت و ویرایش سوم کتاب ارزش نسبی سال  96 توضیحات کاملی ارائه کردند.
جواهری نماینده بیمارستان پارسا در خصوص چگونگی ثبت پرونده مصدومین ترافیکی در سامانه MEDCARE توضیحاتی داد.

عکس وخبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان