• تاریخ انتشار : 1397/07/23 - 14:25

جلسه بررسی دستورالعمل مدیریت غذا و تغذیه بیمارستان ها در شرایط بحران

با همکاری واحد تغذیه معاونت درمان و مرکز مدیریت خطر حوادث دانشگاه جلسه بررسی دستورالعمل مدیریت تغذیه بیمارستان ها در بحران برگزار شد.

این جلسه روز دوشنبه 23 مهر 97 به میزبانی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سالن شورای بیمارستان ولیعصر(عج) برگزار شد. رئیس و کارشناسان مرکز مدیریت خطر حوادث دانشگاه، کارشناس تغذیه معاونت درمان، دبیران کمیته و مسئولین تغذیه بیمارستان های تحت پوشش در این جلسه حضور داشتند.
هادوی مسئول واحد تغذیه بالینی مدیریت نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان، پیش نویس دستورالعمل مدیریت غذا و تغذیه بیمارستان ها در شرایط بحران را ارائه کرد.
وی همچنین در این خصوص گفت: این دستورالعمل که با همکاری مرکز حوادث و فوریت های دانشگاه تدوین شده است، به منظور استفاده از تجارب همکاران بیمارستانی مورد بررسی قرار گرفت.

خبرنگار: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان