• تاریخ انتشار : 1394/08/26 - 12:45

جلسه بررسی مشکلات صورتحساب‌های بیماران بیمارستان‌های تحت پوشش در زنجیره ارجاع

مسائل مالی مربوط به زنجیره ارجاع در مراکز تابعه در معاونت درمان دانشگاه مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.

گالری عکس
 به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، این نشست را اداره اعتبارات معاونت درمان سه‌شنبه 26 آبان 94 و با حضور مسئولین درآمد و ترخیص بیمارستان‌های دولتی تحت پوشش برگزار کرد.
در ابتدای این جلسه، مشکلات مربوط به زنجیره ارجاع توسط نمایندگان بیمارستان‌های تابعه طرح و موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.
به گفته اختیار کارشناس اعتبارات معاونت درمان، راهکارهایی از سوی حاضرین در این نشست ارائه شد و قرار است صورت‌جلسه‌ای از مشکلات زنجیره ارجاع در بیمارستان‌ها تنظیم و پس از تأیید معاون درمان به معاونت توسعه ارسال شود.
وی همچنین گفت: در این جلسه از کارشناسان معاونت توسعه نیز دعوت‌شده بود که متأسفانه حضور نیافتند.
توضیح این‌که قرار است در جلسات بعدی این گروه دستورالعمل رسیدگی به اسناد بیمه‌های پایه موردبررسی قرار گیرد./ق
عکس و خبر: باهو
  • گروه خبری : معاونت درمان