• تاریخ انتشار : 1398/10/01 - 16:17
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه بررسی وضعیت عملکرد بیمارستان شریعتی در حوزه اقتصاد سلامت با حضور مدیر هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد دانشگاه و اعضای هیئت رئیسه این بیمارستان

رییس بیمارستان شریعتی یکی از مشکلات زیان ده بیمارستان های جنرال را انجام مشاوره های غیرضروری برای بیماران خواند.

گالری عکس

این جلسه روز یکشنبه اول دی 1398 و در ادامه نشست حوزه اقتصاد درمان دانشگاه با روسای بخش های بیمارستان دکتر شریعتی برگزار شد و در آن دکتر جلال سعید پور مدیر هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد دانشگاه گزارشی از وضعیت عملکرد این مرکز در حوزه اقتصاد سلامت به تفکیک هر بخش و تحلیلی از آن را بر اساس نمودار پابن لاسو ارائه کرد.
وی همچنین با تاکید بر ضرورت مدیریت هزینه ها در بخش های بیمارستانی افزود: استاندارد ارائه هر خدمتی مشخص است و نیاز است در بیمارستان ها بررسی شود در چه جاهایی استاندارد ها نیاز به بازنگری دارد تا ما در آن موارد با وزارت بهداشت و شورای عالی بیمه مذاکره کنیم و در کجاها خدمت مازادی در حال انجام است که خود بیمارستان نسبت به رفع آن مداخله کند.
دکتر سعید پور وضعیت عملکرد بخش های بیمارستان های دانشگاه را نسبت به میانگین کشوری مطلوب خواند و گفت: برای ارتقای بیشتر باید بیمارستان های تابعه را بر اساس میانگین دانشگاهی بررسی کنیم. امیدوارم بیمارستان ها در اجرای دستورالعمل های بیمه ای وزارت متبوع و شواری عالی بیمه به خصوص استحقاق سنجی درمان در حوزه بستری و ثبت الکترونیک خدمات درمانی همکاری بیشتری داشته باشند. نگرانی بیشتر من بابت خدماتی است که در مراکز تابعه ارائه می دهیم ولی ثبت نمی شود.
دکتر سعید رضا مهرپور در این جلسه گفت: ما به عنوان یک بیمارستان دولتی جزئی از بدنه دولت هستیم. باید بپذیریم اگر حتی نیاز شود مردم با توجه به شرایط اقتصادی موجود حتی بخشی از تعرفه خدمات درمانی دولتی را از جیب پرداخت کنند، ادامه ارائه خدمات درمانی در بخش دولتی و آموزش دانشجویان با مشکل مواجه نمی شود و مهم تر از آن بیماران مجبور نمی شوند برای خدمات مورد نیاز به بخش های خصوصی مراجعه و مجبور به پرداخت هزینه های سنگین شوند.
وی همچنین یکی از مشکلات زیان ده بیمارستان های جنرال را انجام مشاوره های غیر ضروری برای بیماران خواند.
در این جلسه همچنین دکتر رفعتی مدیر بیمارستان، دکتر علی عسگری معاون درمان، دکتر جعفری مدیر درمان، دکتر صادقی رییس بخش مراقبت های دارویی، مهندس صدرایی رییس حراست بیمارستان و رادین منش رییس اقتصاد درمان معاونت درمان حضور داشتند.

خبرنگار: نجمه باهو

عکس: محمدرضا رضاسلطانی