• تاریخ انتشار : 1398/09/30 - 14:01

جلسه سوپروایزران آموزشی بیمارستان های خصوصی تابعه در معاونت درمان برگزار شد

نشست مدیریت امور پرستاری با سوپروایزران آموزشی بیمارستان های غیردولتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، این جلسه روز چهارشنبه27 آذر سال 98  در سالن اجتماعات معاونت با حضور دکتر شکوه ورعی مدیر پرستاری دانشگاه و فاطمه میربازغ کارشناس آموزش و توانمندسازی پرستاری دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه دکتر ورعی در مورد مسائل آموزشی و چالش های آموزشی در بیمارستان های خصوصی صحبت کرد و از نمایندگان بیمارستان های خصوصی  خواست نیازهای آموزشی خود را در قالب  برگزاری دوره های آموزشی تعیین کنند تا تمهیدات لازم برای برگزاری دوره های آموزشی با مساعدت مدیریت امور پرستاری با آن مرکز صورت گیرد.
میربازغ نیز در ادامه در خصوص برنامه های آموزشی اجرا شده در شش ماه اول سال 98 را توضیحاتی داد و گزارش تحلیلی از آموزش های ارائه شده، چک لیست تواتمندسازی منطبق با ویرایش چهارم اعتبار بخشی و نمونه فرمت های آموزشی ارائه کرد.

خبرنگار: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان