• تاریخ انتشار : 1396/09/27 - 23:30

جلسه ماهانه اداره اعتبارات با مسئولین درآمد و ترخیص مراکز دولتی تابعه

اداره اعتبارات معاونت درمان دانشگاه نشست مشترکی را با مسئولین درآمد و ترخیص بیمارستان های دولتی تحت پوشش دانشگاه برگزار کرد.

در این جلسه که در 27 آذر 96 در سالن اجتماعات معاونت درمان دانشگاه تشکیل شد، رئیس و کارشناسان اداره اعتبارات معاونت درمان، و مسئولین درآمد و ترخیص مراکز دانشگاهی تابعه حضور داشتند.
محمدخانی رئیس اداره اعتبارات معاونت درمان دانشگا ه در این خصوص گفت:بررسی میزان مطالبات مراکز تابعه از سال 95 و شش ماه اول سال 96 و چالش های نحوه پرداخت مطالبات از سوی وزارت متبوع،آموزش چگونگی دریافت مشاوره پزشکی قانونی در بیماران تصادفی و تروما، آموزش نحوه تکمیل فرمهای زنجیره ارجاع و ارائه فرایند و فرم پیشنهادی زنجیره ارجاع بیمارستان روزبه، تبیین و تاکید بر نحوه بررسی مستندات مصدومین ترافیکی پیرو مکاتبه وزارت متبوع و در نهایت بررسی وضعیت ثبت اطلاعات اتباع بیگانه در سامانه سجاد موارد مهم دستور جلسه این ماه بود که مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در ادامه اخوان کارشناس اعتبارات معاونت درمان در خصوص مطالبات مراکز، مشاوره پزشکی قانونی در بیماران تصادفی و تروما و بررسی مستندات بیماران مصدومین ترافیکی مطالبی را ارایه کرد.
 همچنین در این نشست، اختیار کارشناس اعتبارات معاونت درمان با اشاره به پیشنهادات بیمارستان روزبه در خصوص تصحیح فرآیند و فرم زنجیره ارجاع ، از حاضرین خواست تا در این باب، نقطه نظرات خود را بیان کنند.
خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان