• تاریخ انتشار : 1397/07/09 - 14:40
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه ماهانه مسئولان درآمد و ترخیص بیمارستان های دولتی تابعه با حضور مشاور معاون درمان برگزار شد

دکتر جلال سعیدپور، مشاور معاون درمان دانشگاه در جلسه مهر ماه مسئولان درآمد و ترخیص مراکز تابعه، از تشکیل واحد اقتصاد درمان در ستاد معاونت درمان خبر داد.

گالری عکس
مشاور معاون درمان دانشگاه در جلسه مهرماه مسئولان درآمد و ترخیص بیمارستان های دولتی تابعه که روز یک شنبه 8 مهر 97 در سالن اجتماعات معاونت درمان تشکیل شد ضمن اعلام تشکیل واحد مدیریت اقتصاد درمان در ستاد معاونت درمان دانشگاه گفت: ایجاد واحد اقتصاد درمان به عنوان یکی از مدیریت های معاونت درمان، در جلسه اخیر هیئت امنای دانشگاه به تصویب رسید و ما به زودی به دنبال ایجاد این واحد در بیمارستان ها هستیم. با توجه به جدید بودن این حوزه برای پیشبرد امور و این که کارها عقب نماند لازم است، اعضای تیم، جدیت کافی را داشته باشند.
وی مدیریت هزینه های سلامت یکی از دغدغه های جدی در همه کشورها خواند و افزود: خوشبختانه در دولت تدبیر و امید نیز در سیاستگذاری  های کلان کشور به موضوع سلامت اهمیت ویژه ای داده شد. با اینهمه، در حوزه سلامت هم مثل سایر حوزه های اقتصادی مسئله عرضه و تقاضا مطرح است بنابراین با توجه به محدودیت منابع موجود باید برای پایداری خدمات نیاز به مدیریت منابع و مصارف است. با توجه به پتانسیلی که دانشگاه دارد قطعا در این حوزه هم می توانیم به پیشرفت های خوبی برسیم.
در ادامه اخوان کارشناس اعتباات معاونت درمان نیز بر نحوه تکمیل سامانه MEDCARE ( نیازمندان )،  HSE و صحت سنجی اطلاعات ثبت شده در این سامانه ها با HIS بیمارستانی تاکید کرد.
در پایان محمد خانی رییس اداره اعتبارات معاونت درمان در خصوص پیاده سازی ویرایش نهایی خدمات ستاره دار و طراحی و نهایی کردن کارنامه عملکردی پزشکان توضیحاتی داد.
خبرنگار و عکاس: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS