• تاریخ انتشار : 1399/02/27 - 19:09

جلسه مدیران ادارات و مسئولان واحدهای معاونت درمان با حضور معاون درمان دانشگاه

دکتر سید فرشاد علامه، معاون درمان دانشگاه در جلسه مدیران و مسئولان واحدهای معاونت درمان گفت: معاونت درمان باید محلی برای تبادل و ثبت دانش و تجربیات منحصربه‌فرد استادان نامی بیمارستان‌ها شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه، شنبه 27 اردیبهشت 1399 با حضور در جمع جلسه مدیران ادارات و مسئولان واحدهای معاونت درمان در خصوص برنامه‌های نظارتی و مجموعه‌ای از پروژه‌های اجرایی این معاونت در سال جاری صحبت کرد.
وی در این جلسه با اشاره به نقش مهم آموزش بر ارتقای کیفیت درمان گفت: طبق مشاهدات مورتالیتی بیمارستان‌های دانشگاهی تابعه نسبت به تعداد مراجعین و حتی تعداد بیماران بستری کووید 19 از بیمارستان‌های خصوصی کمتر است که خود مؤید تأثیر آموزش بر کیفیت خدمات درمانی است. باید بتوانیم آموزش‌های درخور بخش‌های مختلف بالینی را با تعامل و کمک استادان و گروه‌های مختلف تخصصی بیمارستان‌های تابعه به‌صورت مجازی برنامه‌ریزی و اجرا کنیم. همچنین باید در تدوین پروتکل‌های درمانی دانش‌محور با تکیه‌بر قابلیت‌های موجود به‌عنوان دانشگاه برتر کشور در تمامی کشور الگو و پیشگام باشیم.
دکتر علامه در این جلسه گفت: معاونت درمان باید بتواند تعامل میان اساتید بزرگ بیمارستان‌های تابعه را برای تحقق اهداف دانشگاه در حوزه درمان بیشتر از گذشته برقرار کند و باید محلی برای تبادل و ثبت دانش و تجربیات منحصربه‌فرد استادان نامی بیمارستان‌ها شود.

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
نجمه باهو