• تاریخ انتشار : 1396/12/02 - 14:34
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2229
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

جلسه مدیران معاونت درمان با اعضای تیم اجرایی بیمارستان یاس

دکتر مهدی رضایی معاون درمان دانشگاه، با اشاره به تلاش دانشگاه برحفظ بسته های خدمت رسانی به مردم علی رغم همه مشکلات مالی موجود در حوزه درمان کشور از شرکت های بیمه گر خواست تا با پرداخت به موقع مطالبات بیمارستان ها به این امر کمک کنند.

گالری عکس

در این جلسه که در راستای دور جدید جلسات مشترک مدیریتی معاونت درمان با بیمارستان های دولتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران در روز چهارشنبه 2 اسفند 96 در دفتر ریاست بیمارستان یاس و با حضور دکتر مهدی رضایی معاون درمان دانشگاه و دکتر محقق رئیس بیمارستان برگزار شد، دکتر داوری معاون درمان، علیاری مدیر، خمامی مترون و سایر اعضای کمیته اجرایی بیمارستان یاس و همچنین دکتر شباب مدیر درمان، دکتر وسکویی مدیر امور پرستاری، دکتر عباسی مدیر نظارت و اعتبار بخشی، دکتر مومنی سرپرست پشتیبانی و دبیرخانه طرح تحول نظام سلامت، دکتر تهرانیان رئیس گروه سلامت مادر، نوزاد و مامایی، دکتر نیازی کارشناس ستاد هدایت و دکتر میرزایی رییس گروه آمار و مدارک پزشکی از معاونت درمان دانشگاه نیز حضور داشتند.  
دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه در این نشست ضمن قدردانی از تیم مدیریتی بیمارستان یاس بر سه نکته مهم ذیل تاکید و اعلام کرد: علی رغم تنگناهای شدید مالی در حوزه درمان کشور، دانشگاه علوم پزشکی تهران تمام تلاش خود را به کار می بندد تا بسته های خدمت رسانی به مردم کوچک نشود. همچنین سطح بندی خدمات درمانی کشور که در دستور کار وزارت متبوع قرار دارد، بهروه وری استفاده از امکانات درمانی را ارتقا می بخشد.
وی با اشاره به ارائه خدمات درمانی به مصدومان تصادفی به عنوان نکته سوم، افزود: مجموعه بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه، بیش از 250 میلیارد ریال از شرکت های بیمه گر طلب دارند. امیدواریم شرکت های بیمه تجاری که پول های بیمه شخص ثالث را نقدا از مردم دریافت می کنند، سهم 10 درصدی وزارت بهداشت را به موقع پرداخت کنند، تا در ارائه خدمات رایگان به مصدومان تصادفی اختلالی ایجاد نشود.
معاون درمان دانشگاه در ادامه گفت: بیمارستان مطلوب از نظر ما، بیمارستانی یادگیرنده و با استفاده از روش های خودتحلیلی و خود نقادانه و بازخورد ذی نفعان است. تلاش معاونت درمان دانشگاه بر این است که به اقتضای وظائف حاکمیتی و همچنین بعنوان مدعی العموم بیماران بازخوردی لازم را به واحدهای درمانی ارائه کند.
وی از نقاط قوت بیمارستان یاس به تیم مدیریت و رهبری خوب، موفقیت در حوزه گردشگری سلامت، فضای فیزیکی و هتلینگ مطلوب، نیل به اهداف کشوری کاهش سزارین اشاره کرد و در خصوص نقاط قابل ارتقا گفت: نیاز است با توجه به نقش خود نظارتی کمیته های بیمارستانی، این کمیته ها، فعال تر از قبل برگزار شود.بخش CSR در بیمارستان یاس باید راه اندازی شود چرا که در دور جدید اعتباربخشی غیر قابل چشم پوشی است.
دکتر رضایی با اشاره به پایین بودن ضریب اشغال تخت های ویژه در بیمارستان یاس افزود: اگر چه این مسئله به کمبودنیروی متخصص مربوط می شود ولی باید بدانیم، تخت های ویژه از اهمیت بسزایی برخوردار است، و بر ماست که در زنجیره خدمت رسانی به جامعه، هر آن چه از امکاناتی که به طور امانت در اختیار داریم را به گونه ای مدیریت و برنامه ریزی کنیم که مردم از آن ها بهره مند شوند.  
معاون درمان با بیان این جمله دکتر هاشمی وزیر محترم بهداشت در جمع معاونین درمان کشور" آموزشی که به درد درمان نخورد همان بهتر که تعطیل شود"، افزود: ستاد هدایت دانشگاه باید در کمک به بیمارستان های آموزشی و ایجاد ارتباط مناسب میان آن ها با بیمارستان های معین باید کارآمد باشد و این اتفاق با تدبیر و برنامه ریزی در معاونت درمان و ستاد هدایت اتفاق می افتد.
دکتر محقق رئیس بیمارستان یاس در این جلسه ضمن پاسخ به اشکالات و مسائل طرح شده بر اساس بازدید های نظارتی معاونت درمان در سال جاری گفت: واقعیت های پایه هر جایی را باید دید و براساس آن ارزیابی کرد، این بیمارستان در سال 93 و در قالب یک بیمارستان خصوصی تاسیس شد و در اول دی ماه 94 مجددا به دانشگاه علوم پزشکی تهران واگذار و با تعرفه دولتی تا کنون در حال ارائه خدمات درمانی به مردم است. جابه جایی کارکنان و همچنین تغییر تعرفه از خصوصی به دولتی و همچنین بلاتکلیفی مدیران و کارکنان در خصوص این که پس از تکمیل ساخت و ساز ساختمان بیمارستان میرزاکوچک خان چه اتفاقی قرار است بیافتد عوارض ونگرانی هایی را قطعا دربردارد. از طرفی ما یک بیمارستان تک تخصصی زنان هستیم و در آنجا که فقط در حوزه زنان ارزیابی می شویم نمره خوبی می گیریم ولی وقتی با بیمارستان های جنرال مقایسه می شویم کمی روی آمار و نمرات ارزشیابی ما موثر است که نیاز است مورد توجه قرار گیرد.
وی همچنین از مشکل جدی بیمارستان در کمبود نیروی متخصص در بخش آزمایشگاه و بیهوشی خبر داد و افزود: پرداخت /5/64 درصداز حق الزحمه کارکنان از محل درآمد اختصاصی بیمارستان تامین می شود و این موضوع از چالش های مهم بیمارستان یاس به حساب می آید.
توضیح آن که: در این نشست دکتر وسکویی گزارشی از بازدیدهای مدیریت امور پرستاری، دکتر شباب، دکتر نیازی و دکتر میرزایی گزارشی از بازدید های حوزه مدیریت درمان ( ستاد هدایت، آزمایشگاه، تصویربرداری، بیماری های خاص و مدیریت بحران)و دکتر عباسی گزارشی از بازدید های حوزه نظارت و اعتباربخشی و در نهایت دکتر تهرانیان گزارشی از عملکرد بیمارستان در حوزه سلامت زنان و نوزادان ارائه و در خصوص نقاط قوت و ضعف بیمارستان یاس نکاتی را طرح کردند.
در پایان دکتر نیازی در خصوص گزارشات ارائه شده گفت: ما در این جلسات هدفمان از این گزارش ها مشاوره به بیمارستان هاست تا در مواقع بروز بحران های احتمالی کمتر دچار مشکلات و مسائل قانونی شوند.

عکس و خبر: باهو

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 74745
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو