• تاریخ انتشار : 1398/03/20 - 13:44
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه مدیران پرستاری بیمارستان های تحت پوشش با حضور معاون درمان دانشگاه برگزار شد

دکتر رضایی در جلسه هم اندیشی مدیران پرستاری دانشگاه، بر اهمیت رعایت اصول تعهد حرفه ای در تمامی سطوح تاکید کرد.

گالری عکس
این جلسه روز دوشنبه 20 خرداد 98 در سالن اجتماعات معاونت درمان، دکتر رضایی معاون درمان، دکتر ورعی مدیر امور پرستاری دانشگاه، طالب کارشناس مسئول پرستاری معاونت درمان و مدیران پرستاری بیمارستان های دانشگاهی حضور داشتند.
دکتر رضایی در این جلسه با اشاره به اهمیت رعایت اصول تعهد حرفه ای در تمامی سطوح دانشگاه گفت: برنامه تعهد حرفه ای به عنوان یکی از موضوعات جدی و مورد توجه حوزه ریاست دانشگاه است و همه ما در تمامی سطوح و رده های خدمتی نیاز به مرور دوباره کلیات تعهد حرفه ای داریم. تعهد حرفه ای باید در کنار وظائف اصلی و به موازات برنامه عملیاتی در تمامی واحدهای خدمتی تعریف و در نهایت به صورت یک منشور یا کدهای معین برای هر بخش خدمتی مشخص شود.
وی در ادامه بر مدیریت یکپارچه گروه های زیر مجموعه پرستاری دانشگاه تاکید کرد و افزود: نقش جامعیت مدیریت پرستاری در بیمارستان ها باید به گونه ای باشد که جایی برای تفرقه و انشقاق در آن نباشد و همه زیر گروه های پرستاری در آن دیده شوند.
معاون درمان دانشگاه در ادامه پس از شنیدن مشکلات و چالش های مدیران پرستاری مراکز تابعه، گفت: حذف مهد کودک های سازمان ها، غفلت کلانی است که تبعات آن متوجه خود جامعه است. توجه به روان کودکان مادران شاغل برای جامعه آینده مهم است و نگرانی و دلشوره مادران کارمند را در حین انجام کار برطرف می کند.
وی همچنین در پاسخ به مشکلات کمبود نیروی انسانی از سوی مدیران پرستاری حاضر در جلسه افزود: متاسفانه کمبود منابع، عوارضی چون کم کردن نیروی انسانی را در پی دارد و ما در ستاد دانشگاه و معاونت درمان نیز به آن واقفیم و می دانیم که در شرایط کنونی فشار زیادی متوجه کادر پرستاری دانشگاه است و تمام تلاش خود را می کنیم تا شرایط کمی بهتر شود. در مجموع از همه شما که با همه این محدودیت ها در حال خدمت رسانی به مردم و جامعه هستید، تشکر می کنم.
همچنین در این جلسه مدیران پرستاری پنج مرکز برنامه عملیاتی خود را ارائه کردند.
خبر و عکس: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS