• تاریخ انتشار : 1396/10/14 - 11:02

جلسه کمیته دانشگاهی مدیریت درمان سکته های حاد قلبی

با حضور دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه، جلسه کمیته دانشگاهی مدیریت درمان سکته های حاد قلبی برگزار شد.

گالری عکس

در این جلسه که  9 دي 96 در دفتر معاونت درمان دانشگاه تشکیل شد، دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه، دکتر وسکویی مدیر امور پرستاری دانشگاه، دکتر پورمند رئیس بیمارستان سینا و دبیران علمی کمیته های بیمارستانی مدیریت درمان سکته های حاد قلبی حضور داشتند.
دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه در این خصوص گفت: برنامه 247 یک طرح ملی است که در سطح دانشگاه علوم پزشکی تهران در سه بیمارستان اجرایی شد. و تلاش بر این است تا مراکزی را که امکان خدمت رسانی در این بخش را دارند را توسعه دهیم.
وی با اشاره به اجلاس اخیر معاونین درمان سراسر کشور افزود: خوشبختانه در آماری که در این نشست سراسری اعلام شد تعدادی از بیمارستان های ما فاصله چشم گیری با سایر مراکز کشور دارند. که البته با توجه به جایگاه علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران شایسته است که در کشور سرآمد باشد.
معاون درمان دانشگاه در خصوص تامین ملزومات اجرای طرح 247 گفت: در تهیه ملزومات برای این سه مرکز مشکلاتی وجوددارد که بخشی از آن به عدم توانایی مالی بیمارستان در تهیه این اقلام بر می گردد و سیاست گذاری آن در سطح دانشگاه قابل رسیدگی است و بخشی هم به شرکت های تامین کننده بر می گردد. هرچه بازار رقابت بیشتر باشد امکان تهیه ملزومات بیشتر است.قطعا این خدمات ارزشمند است و در بحث تداوم ارائه این خدمات به مردم،باید به مشکللات موجود رسیدگی شود.
دکتر وسکویی مدیر امور پرستاری دانشگاه گزارشی از برنامه 247 ارائه کرد و گفت: این طرح در دانشگاه علوم پزشکی تهران و در ابتدا با سه بیمارستان مرکز قلب، سینا و مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) آغاز شد. خوشبختانه بیمارستان سینا کمک بزرگی به اورژانس کشور در پوشش بیماران سکته قلبی می کند.
وی همچنین به اهم وظائف و مصوبات جلسه پیشین کمیته دانشگاهی مدیریت درمان سکته های حاد قلبی پرداخت و افزود: با توجه به اهمیت ثبت صحیح اطلاعات در سامانه، ضروری است دبیران کمیته های بیمارستانی توجه خاصی به این موضوع کنند. چرا که اشکالات ثبتی موجود باعث می شود تا شاخص ها با اشکال مواجه شوند.
مدیر پرستاری دانشگاه در ادامه به فعالیتهای آموزشی و نظارتی در این حوزه اشاره کرد و گفت: در نظارت های انجام شده مشکل عمده مراکز در کمبود ملزومات و تجهیزات پزشکی و گاها در تامین نیروی انسانی است.
در پایان شصتی کارشناس رابط برنامه 247 دانشگاه با اشاره به مشکلات موجود در بازدیدهای نظارتی و ثبت اطلاعات، از برنامه ریزی جدید آموزشی در این حوزه برای بیمارستان ها خبر داد.
توضیح آن که: در این جلسه روسای بخش های 247 سه بیمارستان مرکز قلب، سینا و مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گزارشی از ارائه خدمات در مراکز خود از ابتدای سال تا کنون ارائه کردند و به بیان مشکلات مرکز خود پرداختند.

عکس و خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان