• تاریخ انتشار : 1397/07/14 - 23:54

حضور دانشگاه علوم پزشکی تهران در نمایشگاه و کنفرانس ملی گردشگری سلامت اصفهان

با حضور نمایندگانی از معاونت درمان و بیمارستان‌های دولتی تابعه غرفه دانشگاه علوم پزشکی تهران برای معرفی خدمات درمانی در نمایشگاه و کنفرانس ملی گردشگری سلامت اصفهان برپا شد.

نمایشگاه و کنفرانس ملی گردشگری سلامت در شهر اصفهان با هدف توسعه گردشگری سلامت و معرفی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری مراکز درمانی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از 11 تا 13 مهر 97 در شهرک سلامت اصفهان برگزار شد.
معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور نمایندگانی از بیمارستان‌های فارابی، امیراعلم، آرش و مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در این نمایشگاه شرکت و اقدام به معرفی خدمات درمانی مراکز تابعه کردند.
همچنین دکتر هاشم زاده رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت از غرفه دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کرد.
 عباس‌آبادی مسئول گردشگری سلامت معاونت درمان دانشگاه در خصوص حضور در این نمایشگاه گفت: بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران با توجه به ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی منحصربه‌فرد در سطح کشور و خاورمیانه، پتانسیل بالایی برای جذب بیماران بین‌الملل دارند. در حال حاضر 8 بیمارستان تحت پوشش دانشگاه دارای مجوز IPD (مجوز پذیرش بیماران بین‌الملل) هستند. بیمارستان‌های دانشگاهی یاس، فارابی، امیراعلم و سینا در زمینه گردشگری سلامت فعال بوده و همچنین از طرف وزارت بهداشت بیمارستان‌های فارابی و صدیقه زهرا (س) جزء بیمارستان‌های برتر و موفق کشوری در گردشگری سلامت معرفی‌شده‌اند.
وی همچنین با اشاره به اقدامات معاونت درمان در حوزه گردشگری سلامت افزود: از ابتدای سال 97 توسعه گردشگری سلامت جزء برنامه‌های عملیاتی معاونت درمان قرارگرفته و در این زمینه کارگروهی متشکل از معاونین درمان و بین‌الملل دانشگاه، روسا و معاونین بین‌الملل بیمارستان‌ها ایجاد شده است؛ که وظیفه آن، تدوین نقشه راه، شناسایی چالش‌ها و موانع توسعه گردشگری سلامت در سطح دانشگاه و برنامه‌ریزی برای رفع آنها است؛ و حضور فعال تیم معاونت درمان و بیمارستان‌های تابعه در این نمایشگاه در راستای اهداف این کارگروه است.
توضیح اینکه در غرفه دانشگاه علوم پزشکی تهران در شهرک سلامت اصفهان، نمایندگان و کارشناسان IPD بیمارستان‌های فارابی، امیراعلم، آرش و امام خمینی (ره) به معرفی خدمات درمانی مراکز خود به بازدیدکنندگان پرداختند.
خبرنگار: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS