• تاریخ انتشار : 1396/07/04 - 14:44

حضور هیئتی از مقامات استان ناصریه عراق در معاونت درمان

معاون درمان دانشگاه میزبان هیئتی از مقامات استان ناصریه عراق بود.

گالری عکس

در این نشست که روز سه شنبه 4 مهر 1396 در دفتر معاونت درمان برگزار شد، دکتر علی پور معاون درمان دانشگاه، دکتر پناهی نماینده انجمن گردشگری سلامت ایران، دکتر جعفریه رییس بیمارستان امیراعلم، دکتر عقیل رییس بیمارستان مرکزی قلب استان ناصریه، دکتر جاسم رییس شبکه بهداری استان ناصریه و نماینده وزیر بهداشت در «منطقه جنوب عراق» به همراه رییس روابط عمومی شبکه بهداری استان ناصریه ، دکتر شباب مدیر درمان و دکتر عباسی مدیر نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان حضور داشتند.
در این نشست که در راستای همکاری با کشورهای همسایه در توسعه توریسم درمانی صورت گرفت با محوریت خدمات ارائه‌شده در بیمارستان امیراعلم در خصوص همکاری‌های انجام‌شده فی‌مابین استان ناصریه عراق و دانشگاه علوم پزشکی تهران مذاکراتی صورت گرفت. تربیت نیروی درمانی و آموزشی نیز بخشی از موضوعات موردبررسی در این نشست بود.
توضیح آن‌که: پیش‌ازاین دانشگاه علوم پزشکی تهران در محورهای مختلفی در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی تابعه موفق به اخذ مجوز IPD شده و پذیرای بیماران مختلفی از سایر کشورها هست.

عکس و خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS