• تاریخ انتشار : 1398/11/14 - 14:15
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

درگذشت ناگهانی دکتر سید کیومرث حاجی نوری رئیس پیشین اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان دانشگاه

دکتر سید کیومرث حاجی نوری رییس پیشین اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان دانشگاه به جهان باقی شتافت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، دکتر سید کیومرث حاجی نوری رییس پیشین اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان صبح دوشنبه 14 بهمن 1398 دیده بر جهان فانی فروبست و به دیدار حضرت دوست نائل شد.
وی که از پیشکسوتان گروه تخصصی آزمایشگاه های دانشگاه علوم پزشکی تهران بود، طی 20 سال ریاست اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان دانشگاه را بر عهده داشت و در اواخر سال 1397 بازنشسته شد. دکتر حاجی نوری که از اواخر دوران کاریش در بستر بیماری به سر برده بود، سرانجام 14 بهمن امسال آسمانی شد. روحش شاد و یادش گرامی و جاودان باد.
توضیح این که، مراسم خاکسپاری ایشان در شهرستان کلاردشت برگزار می شود. اطلاعات تکمیلی در خصوص زمان و محل دقیق برگزاری مراسم خاکسپاری و همچنین مراسم یادبود ایشان در معاونت درمان دانشگاه، متعاقبا اعلام خواهد شد.
خبرنگار: نجمه باهو
  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS