• تاریخ انتشار : 1401/03/30 - 14:19
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دکتر ناطقی حضور جمعیت هلال احمر را در کنار دانشگاه، برای کمک به بیماران، مغتنم دانست

جلسه آماده سازی زیرساخت های لازم برای اجرای تفاهم نامه بین دانشگاه علوم پزشکی تهران و سازمان داوطلبین جمعیت هلال احمر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه بررسی زیرساخت های لازم در راستای اجرای تفاهم نامه مابین دانشگاه علوم پزشکی تهران و سازمان داوطلبین جمعیت هلال احمر با حضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه در روز شنبه، بیست و هشتم خرداد 1401 برگزار شد.
در این جلسه دکتر علی گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی امور بیمارستانی، دکتر عزیز رسولی، مدیر نظارت و اعتباربخشی، طاهری پور، سرپرست مدیریت امور مالی دانشگاه، دکتر مریم رادین منش، رئیس اداره اقتصاد درمان معاونت درمان، دکتر احمدی، معاون منابع داوطلبی و خدمات اجتماعی سازمان داوطلبین جمعیت هلال احمر، دکتر مظفر پور، رئیس اداره حمایتی سازمان داوطلبین، آرزو سلطانی فرد، مسئول واحد مددکاری اجتماعی معاونت درمان و آقای امینی، سرپرست خزانه داری و عاملیت ذیحسابی سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر حضور داشتند.
در این نشست دکتر ناطقی بر شرایط بیماران نیازمند و توقعات موسسات خیریه و نهادهای دولتی از این دانشگاه در خصوص ارائه خدمت رایگان به بیماران صحبت کرده و حضور هلال احمر را در کنار خود، برای کمک به بیماران مغتنم دانست.
دکتر احمدی با اشاره به اهداف مشترک مابین دانشگاه و سازمان داوطلبان، در رابطه با نحوه خدمت رسانی نیروهای داوطلب در زمان وقوع بحران های ملی، محلات کم برخوردار مشترک و لزوم ارائه خدمات درمانی و اجتماعی به بیماران آن محلات و همچنین در خصوص هزینه بیماران اتباع توضیحاتی را ارائه کرد.
در ادامه اعضای حاضر در جلسه در خصوص نحوه و فرآیند اجرای کار و مدارک و مستندات لازم به بحث و گفتگو پرداختند. در نهایت مصوب شد پس از رونمایی از تفاهم نامه مذکور، مددکاران اجتماعی به عنوان داوطلبین جمعیت هلال احمر، افراد بی بضاعت نیازمند به خدمات درمانی را شناسایی کنند و برای دریافت حمایت های لازم به نمایندگان معرفی شده از طرف سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر ارجاع دهند.
  • گروه خبری : معاونت درمان
فائزه فهیمی تبار