• تاریخ انتشار : 1397/10/27 - 23:45
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دیدار صمیمانه مدیر امور پرستاری دانشگاه با کادر پرستاری بیمارستان سینا به مناسبت گرامیداشت مقام پرستار

دکتر شکوه ورعی با حضور در نوبت کاری شب پرستاران بیمارستان سینا، روز پرستار را به آنان تبریک گفته و از زحماتشان قدردانی کرد.

گالری عکس
در این بازدید که روز چهارشنبه 26 دی ماه 97 از بخش های ICU ،CCU، داخلی، ارتوپدی و اورژانس بیمارستان سینا انجام شد، دکتر شکوه ورعی مدیر امور پرستاری دانشگاه به همراه پریوش آجودانی کارشناس مسئول مدیریت پرستاری معاونت درمان با حضور در بین جمعی از کارکنان پرستاری شیفت شب در این مرکز درمانی ضمن تبریک روز پرستار، از تلاش ها و خدماتشان قدردانی و  با آنان در خصوص مشکلاتشان گفتگو کردند.
بابایی مدیر امور پرستاری بیمارستان سینا ضمن همراهی بازدید کنندگان از بخش های مختلف گفت: این مرکز فوق تخصصی حجم بالایی از بیماران را از شرق تا غرب تهران پوشش می دهد.  علی رغم حجم مراجعین و فشار کاری زیاد، یه همت همکاری خوب کادر پرستاری پر تلاش و خستگی ناپذیرش، خوشبختانه کار خدمت رسانی و مراقبت از بیماران به خوبی در حال انجام است.
عکاس و خبرنگار: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS