• تاریخ انتشار : 1397/12/22 - 14:20

دیدار صمیمانه معاون درمان دانشگاه با فرزندان شهید معاونت درمان

دکتر رضایی در جلسه گرامیداشت خانواده های شهدای معاونت درمان گفت: استقلال و استقرار حاکمیت ملی مرهون فداکاریها و از خود گذشتگی ایثارگران و خانواده های معظم آنان است.

گالری عکس
در این جلسه که روز چهارشنبه 22 اسفند 97 در دفتر معاونت درمان دانشگاه برگزار شد، دکتر رضایی معاون درمان، دکتر سعیدپور مشاور معاون درمان و جمعی از فرزندان شهدای معزز این معاونت حضور داشتند.
دکتر رضایی در این جلسه از شهدا به عنوان قهرمانان ملی یاد کرد و افزود: استقلال و استقرار حاکمیت ملی مرهون فداکاریها و از خود گذشتگی ایثارگران و خانواده های معظم آنان است.مردم و دولت بدهکاران بزرگ ایثارگران هستند.
معاون درمان دانشگاه این نشست را بهانه ای خواند برای تقدیر از شهدا و خانواده گرامی ایشان و گفت: باید با غرور سرتان را بالا بگیرید چرا که سربلندی این سرزمین مرهون از جان گذشتگی عزیزان شماست. این ارزش های ملی و کلان باید همیشه باعث افتخار کشور بمانند. از خدا می خواهم این فهم را به ما بدهد تا قدر این ارزش ها را بدانیم و در حفظشان بکوشیم.
وی در ادامه با تقدیر از فرزندان شهید این معاونت گفت: شما موجب افتخار هستید و حضورتان در مجموعه معاونت درمان و دانشگاه دلگرمی و انرژی معنوی خوبی برای همه ما در انجام وظائفمان نسبت به مردم و کشور ایجاد می کند.
دکتر سعید پور نیز در ادامه گفت: به عنوان یک فرزند شهید می گویم باید تلاش کنیم تا در انجام مسئولیت هایمان متعهد تر از دیگران عمل کنیم.
در پایان دکتر رضایی به هریک از فرزندان شهید این معاونت هدیه و لوح سپاسی اهدا کرد.
خبرنگار و عکاس: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS