• تاریخ انتشار : 1394/08/12 - 09:16

سمینار آموزشی باامتیاز بازآموزی

سمینار آموزشی یک‌روزه برقراری ارتباط مؤثر

هم‌اندیشی آموزشی با عنوان برقراری ارتباط مؤثر با امتیاز بازآموزی در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، دوشنبه 11 آبان 94 هم‌اندیشی آموزشی برقراری ارتباط مؤثر با حضور رؤسا و سرپرستاران بخش اورژانس مسئولین رسیدگی به شکایات بیمارستان‌های دولتی خصوصی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌صورت رایگان و با امتیاز بازآموزی در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.
این سمینار که در راستای اجرای برنامه تعهد حرفه‌ای دانشگاه و باهدف توانمندسازی کارکنان بیمارستان‌ها در جهت ارتقای بهره‌وری سازمانی توسط واحد رسیدگی به شکایات برنامه‌ریزی‌شده بود با حضور اعضای هیئت‌علمی گروه روان‌پزشکی دانشگاه دکتر فرناز اعتصام، دکتر سامرند سلیمی و دکتر حامد محمدی کنگرانی با موضوعات مبانی پایه ارتباط، کنترل خشم مدیریت بحران توانایی حل مسئله برگزار شد.
فضه نظری رییس واحد شکایات معاونت درمان، هدف این هم‌اندیشی را افزایش توانایی همکاران بیمارستانی در ایجاد یک ارتباط کارآمد در جهت کاهش استرس‌های محیط کار و ارائه خدمات درمانی مناسب به بیماران خواند./ق
عکس و خبر: باهو
  • گروه خبری : معاونت درمان