• تاریخ انتشار : 1398/12/06 - 11:24

قدردانی معاون درمان دانشگاه از دکتر نسرین عباسی مشاور فنی وزیر بهداشت

معاون درمان دانشگاه در پیامی از تلاش های دلسوزانه دکتر نسرین عباسی در دوران تصدی مدیریت نظارت و اعتباربخشی دانشگاه قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، دکتر مهدی رضایی معاون درمان دانشگاه در پیامی از تلاش‌های دلسوزانه دکتر نسرین عباسی در دوران تصدی مدیریت نظارت و اعتباربخشی دانشگاه قدردانی کرد و انتخاب ایشان را به عنوان مشاور فنی معاون درمان وزیر بهداشت بسیار شایسته خواند. متن کامل این پیام را در ادامه بخوانید:

سرکار خانم دکتر نسرین عباسی
مشاور محترم فنی و برنامه ریزی معاونت درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

تغییر مسئولیت‌ها با هدف بهره گیری از اندیشه‌ها و انرژی‌های جدید در راستای اهداف و برنامه‌های سازمان و انتقال تجربیات مدیران موفق به سایر واحدهای تابعه دانشگاه و کشور است.
بی شک همکاران حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، همراهی و تلاش‌های مسئولانه شما را در اعتلای نظارت و اعتباربخشی درمان دانشگاه از یاد نخواهند برد.
بر خود می‌دانم از تلاش‌های متعهدانه و دلسوزانه شما در طول دوران تصدی مدیریت نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران که بر هیچکس پوشیده نیست قدردانی نموده و انتصابتان را به عنوان مشاور محترم فنی و برنامه ریزی معاونت درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بسیار شایسته می‌دانم و برای شما آروزی توفیق روزافزون دارم.

دکتر مهدی رضایی
معاون درمان دانشگاه