• تاریخ انتشار : 1394/11/25 - 11:12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

متن پیام تبریک مدیر امور پرستاری دانشگاه به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها و روز پرستار

وسکویی مدیر امور پرستاری دانشگاه ضمن پیامی میلاد با سعادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها و روز پرستار به کادر پرستاری دانشگاه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، متن پیام وسکویی مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران به شرح زیر است:
همراهان و همکاران ارجمند سلام
بار دیگر در آستانه بهار انقلاب، میلاد بزرگ بانوی علم، تقوی و بردباری و روز پرستار را به جشن نشسته‌ایم در این لحظات آمیختگی عاطفه‌ها و اندیشمندی بیش‌ازپیش به بودن درکنارتان افتخار می‌کنم و همراهی‌تان را در این مسیر دشوار ارج می‌نهم.
دوستان در سالی که گذشت، همگان در تلاشی صادقانه، توأم با تفکر و حرکت برمدار اندیشه و قانون، خدمات ارزنده‌ای به بیماران ارائه نمودید. دراین‌بین ما نیز بر آن شدیم که جلوه‌ای دیگر از عظمت ایثار و همدلی یکایک شما بزرگواران را با اجرایی کردن طرح ناب» به نمایش بگذاریم تا همانند گذشته در عرصه تعهد حرفه‌ای نیز پیشگام خدمات نوین در دانشگاه باشید. این مهم میسر نمی‌شود مگر به خواست و همت شما بزرگواران که سال‌هاست مشق ناب بودن کرده‌اید و بر آنید تا با نشان «اخلاق برتر» تصویری از این تلاش و حمیت را به نمایش گذارید.
این‌جانب بار دیگر میلاد باسعادت حضرت زینب کبرا سلام‌الله علیها، اسوه صبر و شکیبای وزوز پرستار را به همه شما عزیزان تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و امیدوارم در سایه توجهات باری‌تعالی همواره سلامت و منشأ خیروبرکت باشید./ق
خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS