• تاریخ انتشار : 1397/06/05 - 14:06
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مراسم بزرگداشت روز پزشک و روز داروساز در بیمارستان ضیاییان با حضور معاون درمان دانشگاه

دکتر رضایی در مراسم گرامیداشت روز پزشک و روز داروساز در بیمارستان ضیاییان گفت: برای صیانت از سرمایه ارزشمند اعتماد مردم به جامعه پزشکی، بایستی رعایت اصول اخلاق حرفه ای توسط پزشکان بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

گالری عکس
این مراسم روز دو شنبه 5 شهریور 1397 در سالن آمفی تئاتر بیمارستان ضیاییان برگزار شد و در آن دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه، دکتر عفت پناه رییس بیمارستان و جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه، متخصصان داروساز، پزشکان و دانشجویان مقاطع مختلف پزشکی حضور داشتند.
دکتر رضایی در این مراسم ضمن گرامیداشت و تبریک روز پزشک و روز داروساز گفت: پزشکی نعمتی است که ما پزشکان باید همواره شکر گزار آن باشیم، چرا که خداوند به ما این لطف را کرده که در هر شرایطی بتوانیم به مردم کمک کنیم.
وی با اشاره به جایگاه پزشکی کشور در جهان امروز گفت: خوشبختانه فاصله چندانی از نظر علوم پزشکی با سایر کشورها نداریم اما همواره باید تلاش کنیم سهم خود را در تولید دانش افزایش دهیم. حضور استعدادهای ناب، بهره مندی از دانش روز جهانی، اعتماد مردم به پزشکان و بستر مناسب توسعه آموزش پزشکی در کشور فرصت های بسیار خوبی است که در ارتقا جامعه پزشکی باید از آن ها بهره برد.
معاون درمان دانشگاه با پرداختن به چالش های روز حوزه علوم پزشکی کشور گفت: آسب پذیری اخلاق حرفه ای هم درارتباط بیمار و پزشک و هم در ارتباط با همکاران، تصحیح ساختار نامناسب نظام سلامت با استفاده از تجارب بین المللی، محدودیت در تامین منابع  مالی ( اعم از منابع عمومی، بیمه ها و جیب مردم) و انتزاعی شدن و فاصله میان آموزش و پژوهش از عرصه ارائه خدمات سلامت، از چالش های مهمی است که امروز با ان روبه رو هستیم.
وی در پایان، مشارکت فعال و نقد سازنده از سوی جامعه پزشکان، تلاش در حفظ سرمایه اعتماد عمومی و برخورد مناسب با متخلفین را به عنوان راهکارهایی مناسب در رفع چالش های یاد شده پیشنهاد کرد و تاکید کرد: برای صیانت از سرمایه ارزشمند اعتماد مردم به جامعه پزشکی، بایستی رعایت اصول اخلاق حرفه ای توسط پزشکان بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
دکتر عفت پناه رییس بیمارستان ضیاییان نیز در این مراسم به گزارشی از MedsCaps در خصوص بررسی وضعیت سبک زندگی و میزان رضایت پزشکان پرداخت و گفت: در ادامه طرح توسعه بیمارستان ضیاییان، علاقمندم یک فضای ورزشی مناسب برای همکاران ایجاد کنم.
توضیح این که: در پایان این مراسم با اهدا هدایا و شاخه های گل از پزشکان و داروسازان بیمارستان ضیاییان قدردانی شد.
خبرنگار و عکاس: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان