• تاریخ انتشار : 1398/10/02 - 15:19
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1937

قدرداني دکتر رضايي از تلاش های دلسوزانه مدیران پرستاری بیمارستان ها

نشست صمیمانه معاون درمان دانشگاه با مدیران پرستاری بیمارستان های تابعه در آستانه فرارسیدن هفته پرستار

دکتر مهدی رضایی در جمع مدیران پرستاری بیمارستان های دانشگاهی تابعه گفت: سخنان شما ناشی از احساس مسئولیت مقدس و سنگینی است که با هدف تحقق اهداف دانشگاه در حوزه مدیریت پرستاری مراکز تابعه بر دوش می کشید که بسیار با ارزش و قابل تامل است.

گالری عکس

دکتر مهدی رضایی معاون درمان دانشگاه، روز دوشنبه 2 دی 98 و در آستانه فرا رسیدن هفته پرستار در دیدار با مدیران پرستاری بیمارستان های تابعه ضمن قدردانی از تمامی اعضای کادر پرستاری دانشگاه، بحث نیروی انسانی را یک مشکل اساسی در بیمارستان های تحت پوشش خواند و افزود: تاکید و اصرار ما در معاونت درمان دانشگاه بر این است که کمیته جذب نیروهای کادر درمان مراکز تابعه در حوزه تخصصی درمان نیاز سنجی و تصمیم گیری شود و معاونت توسعه در این کمیته نقش پشتیبانی ایفا کند. روند فعلی کمیته جذب نیروی انسانی مورد تایید ما و کمک کننده به بیمارستان ها نیست. بایستی موضوع ورود و خروج نیروی انسانی در بخش درمان از حوزه تخصصی درمان نگاه شود تا منجر به کاهش خدمت یا افت کیفی در ارائه خدمات درمانی نشویم.
وی پس از شنیدن نقطه نظرات مدیران پرستاری افزود: سخنان شما ناشی از احساس مسئولیت مقدس و سنگینی است که با هدف تحقق اهداف دانشگاه در حوزه مدیریت پرستاری مراکز تابعه بر دوش می کشید که بسیار با ارزش و قابل تامل است.
معاون درمان دانشگاه در ادامه با اشاره به جایگاه بیمارستان های سلامت محور ( Health Promoting Hospitals ) در جهان گفت: با این رویکرد جهانی، امروزه وظیفه بیمارستان ها تنها به درمان بیماران محدود نمی شود بلکه بیمارستان ها در سلامت جامعه نقش فعال دارند و باید جمعیت تحت پوشش خود را مورد توجه قرار دهند تا جلوی ازدحام مراجعه غیر ضروری به اورژانس ها  و مراکز درمانی گرفته شود.
بر اساس این تجربه، اگر مراقبت ها در سطح یک ارائه خدمت رها شود فشار زیادی به سطوح 2 و 3 خدمت و هزینه های سنگینی را به دولت ها وارد می سازد. در این مسیر، نقش گروه های درمانی به ویژه پرستاری در سلامت جامعه بسیار کمک کننده است.
دکتر رضایی حضور دکتر ورعی مدیر امور پرستاری و عضو هیئت علمی دانشگاه را یک فرصت مغتنمی برای ارتقای سطح علمی کادر پرستاری بیمارستان های تابعه خواند و افزود: در کنار توانمند سازی علمی مهارتی گروه پرستاری دانشگاه، با استفاده از ظرفیت های طلایی دانشگاه و تجربیات بالینی ارزشمند پرستاران بیمارستان های تابعه و همکاری مدیریت پرستاری دانشگاه و مدیران پرستاری مراکز می توانیم دوره های تخصصی بالینی را برای کار در بخش های مختلف بیمارستانی ویژه پرستاران سراسر کشور برگزار کنیم. و قطعا منافع مالی این طرح متوجه دانشگاه و دفاتر پرستاری مراکز تابعه خواهد بود.
دکتر ورعی نیز در ادامه ضمن تشکر از توجه رییس محترم دانشگاه و معاون درمان نسبت به کادر پرستاری، از تلاش های همه پرستاران قدردانی و پیشنهاداتی را برای بهبود فرآیند مدیریت یکپارچه گروه پرستاری ارائه کرد.
همچنین در این جلسه هر یک از مدیران پرستاری با قدردانی از حوزه ریاست دانشگاه معاونت درمان و مدیریت امور پرستاری دانشگاه، از مهمترین چالش های کادر پرستاری مراکز خود صحبت و تجربیات و نقطه نظرات خود را در بهبود فرآیندهای مدیریت پرستاری بیمارستان ها بیان کردند.
مهین سعیدی مدیر پرستاری بیمارستان دکتر شریعتی گفت: به عنوان یک وظیفه ملی و اخلاقی ما در گروه پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران این پتانسیل را داریم که برای سلامت جامعه کار پایداری را بر اساس یک الگوی مناسب پیاده و اجرا کنیم.
وی همچنین پیشنهاد تشکیل یک اتاق فکر با حضور گروه های درمانی بیمارستان های تابعه در معاونت درمان دانشگاه را داد.
پرستو آریاملو مدیر پرستاری مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) با اشاره به کمبود نیروی انسانی در گروه پرستاری دانشگاه گفت: کمبود کمک بهیار از مرز بحران هم گذشته است.
زینعلی مدیر پرستاری بیمارستان روزبه با اشاره به سخنان رییس دانشگاه در جمع مدیران پرستاری گفت: یک مجموعه سالم نیاز به مدیران سالم دارد. قطعا روزی همه این مشکلات اقتصادی تمام شود و امیدوارم در انجام وظائفمان به عنوان یک پرستار به گونه ای ظاهر شویم که با کارنامه خوبی از این دوران عبور کنیم.
معصومه طالب کارشناس مسئول پرستاری دانشگاه در این جلسه گفت: در تمام دوران کاریم در مدیریت پرستاری دانشگاه، این توجه و نگاه رییس محترم دانشگاه و معاون محترم درمان به حوزه پرستاری بی نظیر است و من تشکر می کنم.
وی همچنین با قدردانی از زحمات دکتر ورعی مدیر امور پرستاری دانشگاه افزود: ایشان در عین اقتدار با صمیمت و دلسوزی خاصی از مجموعه پرستاری دانشگاه حمایت می کنند.

خبرنگار و عکاس: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS