• تاریخ انتشار : 1394/11/12 - 10:17

نشست مدیر امور پرستاری دانشگاه با مدیران پرستاری مراکز تابعه

جلسه بهمن‌ماه مدیران پرستاری بیمارستان‌های تحت پوشش با حضور مدیر امور پرستاری دانشگاه در معاونت درمان برگزار شد.

در این نشست که روز یک‌شنبه 11 بهمن 94 در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد، دکتر وسکویی مدیر امور پرستاری دانشگاه و مدیران پرستاری بیمارستان‌های دولتی تابعه حضور داشتند.
دکتر وسکویی با تأکید بر اهمیت نگهداشت نیروهای شرکتی پرستاری در مراکز گفت: مدیران پرستاری بیمارستان‌ها باید نسبت به رفع نیازهای اولیه و همچنین ایجاد امکانات رفاهی برای آن‌ها تلاش کنند.
وی در ادامه در خصوص اعتباربخشی گفت: در صورت تمایل بیمارستان مبنی بر ارزیابی پیش از اعتباربخشی، مدیریت امور پرستاری همکاری لازم را انجام می‌دهد. ضروری است مدیران پرستاری با کارشناسان مدیریت امور پرستاری دانشگاه ارتباط مستمر داشته باشند.
مدیر امور پرستاری دانشگاه همچنین از برنامه‌ریزی درباره گرامیداشت روز پرستار توضیحاتی داد و افزود: امسال چهار نفر به‌عنوان پرستار نمونه کشوری نیز انتخاب شدند./ق
خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان