• تاریخ انتشار : 1394/08/06 - 15:28

نشست مسئولین تغذیه

نشست مسئولین تغذیه بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه برگزار شد

سومین نشست مشترک مسئولین تغذیه بیمارستان‌های دانشگاه با عنوان شاخص‌های تغذیه بالینی و بازخورد اعتباربخشی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، این هم‌اندیشی مشترک چهارشنبه 6 آبان 94 در معاونت درمان تشکیل شد.
به گفته هادوی مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه و برگزارکننده این نشست، در این جلسه به بررسی شاخص‌های واحد تغذیه بالینی و مشکلات بیمارستان‌ها پیرامون جمع‌آوری و تحلیل شاخص‌ها پرداخته شد.
وی همچنین از پاسخگویی به سؤالات بیمارستان‌ها در خصوص سنجه‌های تغذیه در اعتباربخشی سخن گفت.
سرداری، مسئول گروه بستری مدیریت نظارت و اعتباربخشی و دکتر پریسا ترابی، مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت متبوع نیز در این نشست حضور داشتند.
دکتر ترابی جمع‌آوری شاخص‌ها را ابزاری ارزشمند جهت بررسی پیشرفت بیمارستان‌ها دانست و تأکید کرد: داده‌های بیمارستان‌ها باید مبتنی بر واقعیت باشد تا با استناد به آن بتوان چالش‌های موجود را مدیریت کرد و در جهت بهبود شرایط، اقدامات اصلاحی انجام داد.
در پایان مسئولین تغذیه بیمارستان‌ها هرکدام تجارب ارزشمند خویش را در حوزه ارتقای خدمات تغذیه ارائه کردند./ق
عکس و خبر: باهو
  • گروه خبری : معاونت درمان