• تاریخ انتشار : 1397/11/27 - 15:21

نشست مشترک معاون درمان دانشگاه و مدیر کل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت

با حضور معاون درمان دانشگاه و مدیر کل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت جلسه هم اندیشی در خصوص چگونگی فعالیت مراکز طب سنتی ایرانی برگزار شد.

این جلسه روز شنبه 27بهمن 97 در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد و در آن دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه، دکتر خدادوست مشاور وزیر و مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، دکتر عباسی مدیر نظارت و اعتباربخشی و دکتر شعبانی رئیس اداره پیوند و بیماری های خاص معاونت درمان حضور داشتند.
در این نشست ضمن بررسی چگونگی فعالیت مراکز طب سنتی ایرانی در چارچوب قوانین و مقررات وزارت بهداشت، به راهکارهای مراجعه ایمن مردم به خدمات طب سنتی ایرانی پرداخته شد. همچنین به نحوه تعامل و نگاه تلفیقی طب مدرن و طب سنتی تاکید شد.
و نیز در خصوص برگزاری دوره آموزشی 200 ساعته برای پزشکان عمومی و برگزاری کارگاه های آموزشی برای گروه های هدف برنامه ریزی و قرار شد در این راستا از توانمندی دانشکده طب ایرانی دانشگاه استفاده شود.

خبرنگار: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS