• تاریخ انتشار : 1399/07/14 - 11:55

هم‌اندیشی کارشناسان معاونت‌های درمان و توسعه دانشگاه در حوزه تجهیزات پزشکی

کارشناسان معاونت‌های توسعه و درمان دانشگاه در نشستی به‌منظور ساماندهی استانداردهای تجهیزات پزشکی بیمارستان‌های تابعه تبادل‌نظر کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دوشنبه 14 مهر 1399 با حضور دکتر مشهدی ملک نماینده گروه تجهیزات پزشکی معاونت توسعه دانشگاه، مهندس مهرنوش لطفی و مهندس مرجان عامری کارشناسان اداره تجهیزات پزشکی معاونت درمان، جلسه هم‌اندیشی در خصوص اصلاح و پیاده‌سازی استانداردهای تجهیزات پزشکی در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.
مهندس لطفی در این خصوص گفت: در این جلسه ضمن بررسی نرم‌افزار مدیریت تجهیزات پزشکی، پیشنهادهایی برای تدوین و یکپارچه‌سازی فرم‌های مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه باهدف ارتقای قابلیت‌های موجود و افزودن فرم‌ها در نرم‌افزار ارائه شد.
همچنین در مورد تدوین استانداردهای جامع به‌صورت مجزا برای هر بخش برنامه‌ریزی و تبادل‌نظر و به منظور رفع چالش‌های مراکز تابعه در ارزیابی بازدیدهای نظارتی کارشناسان معاونت درمان راهکارهایی پیشنهاد شد.

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
نجمه باهو