• تاریخ انتشار : 1398/09/05 - 14:43
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هم اندیشی در خصوص بررسی تعرفه اعمال جراحی گلوبال با حضور مدیر هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد معاونت درمان

با حضور مدیر هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد دانشگاه و نمایندگان اقتصاد درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جلسه ای در خصوص بازنگری تعرفه اعمال جراحی گلوبال تشکیل شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، این جلسه دوشنبه 4 آذر 98 با حضور دکتر جلال سعید پور مدیر هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد، مریم رادین منش سرپرست و شمسی اختیار کارشناس تعرفه اداره اقتصاد درمان معاونت درمان دانشگاه، مهدی نادری مسئول اجرای DRG و رضا جهانگیری کارشناس تعرفه معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.
رادین منش در این جلسه نتایج حاصل از پژوهش مقایسه تعرفه اعمال گلوبال با هزینه تمام شده در تمامی مراکز تابعه را که در سال های 96-97 در قالب داشبوردی با محوریت های یارانه، تحلیل سود و تحلیل کارایی ارایه کرد.
در ادامه دکتر سعید پور با تاکید بر نحوه انجام کار و صحت سنجی اطلاعات در خصوص دلایل ضرردهی یا سوددهی اعمال جراحی یاد شده در مراکز تابعه توضیحاتی داد و افزود: در صورت حمایت لازم از سوی  وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران حداکثر همکاری را در بحث بازنگری تعرفه اعمال جراحی گلوبال خواهد داشت. نیاز است در یک بازه زمانی مشخص با همکاری معاونت درمان دانشگاه و مدیریت تعرفه وزارت بهداشت، تعدادی از اعمال جراحی انتخاب و به صورت دقیق مورد ارزیابی قرار گیرد و نتایج حاصله  طی جلساتی با دانشگاه های علوم پزشکی منتخب سراسر کشور طرح و برنامه ریزی شود.
نادری با قدردانی از تحقیقات منحصر به فرد دانشگاه علوم پزشکی تهران در این حوزه برای بررسی و بازنگری تعرفه اعمال جراحی گلوبال با هدف بستر سازی در راستای اجرای برنامه DRG به معاونت درمان دانشگاه پیشنهاد همکاری داد.

خبرنگار و عکاس: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان