• تاریخ انتشار : 1398/09/18 - 13:36
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

هم اندیشی مدیریت امور پرستاری و مدیران پرستاری بیمارستان های تابعه درباره مراسم روز پرستار با حضور معاون درمان دانشگاه

دکتر مهدی رضایی در جمع مدیران پرستاری دانشگاه تاکید کرد: سیاست مهم دانشگاه، ایجاد همبستگی هرچه بیشتر بين پرستاران و پزشکان با محوریت ارائه خدمات با کیفیت به بیماران است.

گالری عکس

این جلسه روز دوشنبه 18 آذر 98 در سالن اجتماعات معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه که با موضوع هم اندیشی در خصوص چگونگی برگزاری مراسم روز پرستار تشکیل شد، دکتر مهدی رضایی معاون درمان دانشگاه، دکتر شکوه ورعی مدیر امور پرستاری دانشگاه، دکتر مصطفی امینی مدیر امور بیمارستان های معاونت درمان، معصومه طالب و فاطمه پولادی کارشناسان مدیریت امور پرستاری و مدیران پرستاری بیمارستان های تابعه حضور داشتند.
دکتر رضایی در این جلسه سیاست مهم دانشگاه را، ایجاد همبستگی هرچه بیشتر میان پرستاران و پزشکان با محوریت ارائه خدمات با کیفیت به بیماران خواند و افزود: در این راستا سه راهبرد مهم همکاری حداکثری در مراقبت از بیماران، رفتار محترمانه و حفظ شان و منزلت پرستاران و تلاش جهت رفع دغدغه معیشتی پرستاران و پزشکان مورد توجه حوزه ریاست دانشگاه است.
وی همچنین دغدغه کمبود نیروی پرستاری در بیمارستان ها را موضوعی جدی عنوان کرد و گفت: این مسئله از سوی معاونت درمان دانشگاه کاملا قابل درک است. امیدواریم شرایط به گونه ای فراهم شود تا تصمیم گیری و سیاست گذاری در تامین کادر درمانی مورد نیاز مراکز تابعه بر عهده حوزه تخصصی درمان قرار گیرد و حوزه توسعه نقش پشتیبانی کننده را ایفا کند.
معاون درمان دانشگاه همچنین با اشاره به اهمیت چگونگی برگزاری مراسم جشن روز پرستار گفت: یکی از مهم ترین حوزه های دانشگاه، پرستاری است و مراسم روز پرستار نیز به عنوان نمادی از اهمیت جایگاه والای پرستاری از اهمیت ویژه ای هم در حوزه ریاست دانشگاه و هم معاونت درمان برخوردار است. و مدیریت امور پرستاری دانشگاه به سرپرستی دکتر ورعی با دقت نظر خاصی تمام تلاش خود را می کند تا این مراسم به بهترین شکل اتفاق بیفتد.
دکتر ورعی در این مراسم ضمن اعلام دستوالعمل کشوری معاونت پرستاری وزارت بهداشت در هفته پرستار گفت: هفته پرستار از 11 تا 17 دی است و امسال هر روزش با یک شعار و یک برنامه اعلام شده از سوی وزارت متبوع برگزار خواهد شد.
وی همچنین در خصوص چگونگی برنامه جشن پرستاری در دانشگاه توضیحاتی داد و گفت: نمونه های کشوری حوزه پرستاری از بین نمونه های دانشگاهی و به صورت قرعه کشی انتخاب شده اند.
سوریا بابایی مدیر پرستاری بیمارستان سینا با اشاره به کمبود نیروی پرستاری گفت: افزایش شیفت ها به حداکثر رسیده و اگر تدبیری برای این مشکل اساسی نشود، بدنه پرستاری بیش از این توان پاسخگویی برای ارائه خدمات بیشتر را نخواهد داشت.
مهین سعیدی مدیر امور پرستاری بیمارستان دکتر شریعتی کمبود نیروی پرستاری را جدی خواند و گفت: ما امسال سختی و فشار زیادی را به خاطر کمبود نیرو در بدنه پرستاری تا کنون متحمل شده ایم. پرستاران ستون وزارت بهداشت هستند و باید درحفظ این ستون ها تلاش کرد.
خبرنگار و عکاس: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS