• تاریخ انتشار : 1398/11/14 - 16:59
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هم اندیشی مسئولان گردشگری سلامت بیمارستان های تابعه با حضور مدیر امور بیمارستانی و تعالی بالینی دانشگاه

دکتر مصطفی امینی در جمع مسئولان گردشگری سلامت بیمرستان های تابعه یکی از سیاست های مورد تاکید معاونت درمان دانشگاه را توسعه صنعت گردشگری سلامت خواند.

گالری عکس

به گزارش روابطط عمومی معاونت درمان دانشگاه، این جلسه با حضور دکتر مصطفی امینی مدیر امور بیمارستانی و تعالی بالینی، دکتر محمد حسن شعبانی مدیر بیماریهای خاص و پیوند، دکتر معصومه عباس آبادی مسئول گردشگری سلامت، پزشکان و کارشناسان IPD مراکز دولتی و خصوصی تابعه در روز دوشنبه 7 بهمن 98 در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.
دکتر امینی در جمع مسئولان گردشگری سلامت بیمارستان های تابعه یکی از سیاست های مورد تاکید معاونت درمان دانشگاه را توسعه صنعت گردشگری سلامت خواند و با اشاره به نقش و اهمیت گردشگری سلامت در شرایط فعلی کشور گفت: با توجه به جایگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران و خدمات درمانی منحصر به فرد آن، برنامه های توسعه گردشگری سلامت در معاونت درمان دانشگاه از اولویت بالایی برخوردار است.
دکتر شعبانی خدمات برتر دانشگاه در حوزه پیوند اعضا و فراهم آوری اعضای پیوندی را یکی از ظرفیت های باارزش در توسعه گردشگری سلامت خواند و افزود:  وجود پزشکان شاخص، تجهیزات و امکانات، کیفیت بالای خدمات و درصد موفقیت بالای پیوند عضو در بیمارستان های تابعه از نقاط قوت دانشگاه برای جذب گردشگر سلامت به شمار می رود ولی متاسفانه به دلیل تبلیغات ناکافی هنوز نتوانسته ایم به نتایج مورد انتظار دست یابیم.  نیاز به همکاری همه جانبه برای معرفی و توسعه این خدمات وجود دارد.
سپس دکتر عباس آبادی گزارشی از برنامه های توسعه گردشگری سلامت دانشگاه و وضعیت بیمارستانهای تابعه در شاخص های میزان پذیرش بیماران بستری، سرپایی و درآمد حاصله از IPD در سال های 95 تا 98 ارائه داد و بر به روز رسانی سایت های بیمارستانی و سایت Healthcare دانشگاه تأکید کرد.
در پایان نیز تیم IPD بیمارستانها در مورد چالش های موجود در توسعه گردشگری سلامت بحث و تبادل نظر کردند.

خبرنگار و عکاس: نجمه باهو

• گروه خبری : معاونت درمان