• تاریخ انتشار : 1402/02/27 - 02:07

پیام تبریک دکتر سعید ناطقی به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه در پیامی روز ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
فرارسیدن بیست و هفتم اردیبهشت ماه؛ روز ارتباطات و روابط عمومی را به تمامی دست‌اندرکاران ساعی و پرتلاش عرصه ارتباطات و روابط عمومی که در جهت ایفای رسالت خطیر گردش شفاف و صحیح اطلاعات گام بر می‌دارند، تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.
بی‌شک، دنیای امروز، دنیای ارتباطات است و نقش اصحاب خبر و رسانه به عنوان مشعل داران توسعۀ آگاهی که با به‌کارگیری هنر، مهارت، تدبیر و دانش خود، فضایی سالم برای اطلاع رسانی شفاف و ارتباطات اثربخش بین مردم و سازمان‌ها را فراهم می‌کنند، انکارناپذیر بوده و قابل تقدیر است.
اینجانب ضمن تبریک روز جهانی ارتباطات و هفته روابط عمومی، از تلاش های مستمر و خدمات بی دریغ مدیر و کارشناسان روابط عمومی دانشگاه و این معاونت در اطلاع رسانی و پاسخگویی به موقع در حوزه سلامت، قدردانی می نمایم؛ از درگاه ایزد منان توفیق خدمتگزاری بیشتر، سلامت و سربلندی شما را مسئلت دارم.
دکتر سعید ناطقی
معاون درمان دانشگاه