• تاریخ انتشار : 1401/05/31 - 08:52

پیام تبریک دکتر سعید ناطقی به مناسبت سالروز بزرگداشت ابوعلی سینا و روز پزشک

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه در پیامی بزرگداشت ابوعلی سینا و روز پزشک را به جامعه پزشکان ایران تبریک گفت. متن پیام به این شرح است:
به نام خداوند جان آفرین
آنگاه که با خداوند پیمان بستید و قسم یاد کردید؛ نخستین وظیفه تان حفظ سلامت و تندرستی بیماران و دستگیری از دردمندان باشد، به نحوی که منافع مادی، اندک لحظه ای شما را از توجه نسبت به بیماران باز ندارد، از آن پس هرگاه دردمندی سلامت خود را بازیافت و دستی به سوی آسمان به نشان شکر بلند کرد، ملائک تبارک الله گویان، در پای انسانیت شگرف تان به سجده افتادند.
به گواه تاریخ، طبیبان و پزشکان نامدار ایرانی در همه اعصار، اختران فروزان آسمان علم و حکمت جهان بوده و هستند. در دوران معاصر نیز نقش کم نظیر پزشکان در راهبری و هدایت مسیر پرنشیب و فراز اعتلای سلامت ایرانیان، فراموش ناشدنی است.
روز پزشک به معنای حقیقی کلمه روز بزرگداشت علم مبتنی بر ایمان و معرفت است، ارجمندی و قداست حرفه پزشکی در فرهنگ و تاریخ ما آنچنان است که ساحت پزشکی مظهر اسم محیی و احیاء گری خداوند در تامین، حفظ، بازسازی و ارتقای سلامت شریف ترین مخلوق هستی محسوب می گردد .
اینجانب این خجسته روز را خدمت تمامی خادمان حوزه سلامت به ویژه پزشکان متعهد و متخصص شاغل در دانشگاه علوم پزشکی تهران، تبریک و تهنیت عرض می کنم و بر این باورم پروردگار متعال با ودیعه قرار دادن رحمت شفای خود در دستان توانمند پزشکان آن ­ها را منتخبین خود در روی زمین قرار داده است. موفقیت روزافزونتان را از درگاه ایزدمنان خواستارم.

• گروه خبری : معاونت درمان
فائزه فهیمی تبار