• تاریخ انتشار : 1396/08/30 - 14:05

کمیته بیمارستانی بررسی علل مرگ مادر باردار در بیمارستان سورنا

کمیته بیمارستانی مرگ مادر باردار با حضور رئیس گروه مادر، نوزاد و مامایی در بیمارستان سورنا برگزار شد.

این کمیته روز چهارشنبه 24 آبان ماه 96 با حضور رئیس گروه مادر، نوزاد و مامایی، تعدادی از اعضاء هیئت علمی گروه های تخصصی زنان، بیهوشی، مسئولین آمبولانس حامل بیمار، پزشکان و پرسنل دخیل در درمان متوفی، مترون، کارشناس مسئول بلوک و کارشناس مسئول امور مامایی و کارشناس مادران معاونت درمان برگزار شد.
دکتر تهرانیان رییس گروه مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه در این خصوص گفت: پایش و نظارت بر انجام مراقبت های معمول و ویژه در مقاطع پیش از بارداری، بارداری و پس از زایمان مطابق استانداردهای وزارت متبوع در کاهش مرگ مادر موثر می باشد. ایشان هدف از برگزاری این جلسه را بررسی فرآیندهای درمانی متوفی و اصلاح امور مربوطه به منظور جلوگیری از وقوع مرگ های قابل اجتناب متشابه قلمداد کرد.
سپس گزارش یک مورد مرگ مادری اخیر در بیمارستان سورنا توسط پزشک زنان آنکال بیمارستان ارائه و توضیحات کاملی در خصوص اقدامات درمانی انجام شده بیان شد.
در ادامه دکتر موافق عضو هیئت علمی گروه بیهوشی دانشگاه گفت: ثبت دقیق علائم حیاتی، ارائه خدمات درمانی لازم و به موقع در اولین ساعات حضور بر بالین مادر پرخطر و ارجاع مناسب آنها به بیمارستان های سطح سه ارائه خدمات از اقدامات موثر در کاهش شاخص مرگ مادر می باشد.
نظری کارشناس مسئول امور مامایی ضمن تاکید بر اجرای شیوه نامه حضور پزشک مقیم زنان در بیمارستان های دارای بلوک زایمان گفت: مصوباتی که در این جلسات تدوین می شود در کمیته دانشگاهی مرگ مادر مطرح و با تصویب و اجرای مداخلات و اقدامات بهینه در راستای کاهش مرگ مادر گام های اساسی برداشته می شود.

خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان