• تاریخ انتشار : 1396/10/24 - 10:51
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

گردهمایی دبیران کمیته های مدیریت خطر حوادث و بلایای بیمارستان های تابعه دانشگاه در معاونت درمان

نشست مشترک کارشناسان مرکز مدیریت مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه با دبیران کمیته های مدیریت خطر حوادث و بلایای مراکز تابعه در معاونت درمان برگزار شد.

گالری عکس

این جلسه روز چهارشنبه 20 دی ماه 96 در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد و در آن دکتر ذنوبی، محمدپور و چمانی کارشناسان مرکز مدیریت حوادث، فوریت های پزشکی و پدافند غیر عامل دانشگاه و دبیران کمیته های مدیریت خطر حوادث و بلایای بیمارستان ها و شبکه های تابعه حضور داشتند.
محمدپور در این خصوص گفت: این نشست برای بررسی درس آموخته ها و بازبینی فیلم تمرین عملیاتی- آموزشی کارگاه های مواجهه با مواد خطرناک که در آذرماه در 5 پنج شنبه متوالی با مسئولیت مرکز مدیریت حوادث، فوریت های پزشکی و پدافند غیرعامل این معاونت، مشارکت بیمارستان فارابی و همکاری سایر بیمارستان ها، سازمان پدافند غیر عامل کشور، سازمان انرژی اتمی، وزارت بهداشت و درمان و مدیریت بحران شهرداری برگزار شد، تشکیل شد.
چمانی خلاصه ای از نحوه برگزاری کارگاه ها، اهداف کلی و عینی، نحوه پیشبرد اهداف، ترکیب اعضای تیم های مداخله کننده، نکات اصلی سناریو، اعلام کد اضطراری مواد خطرناک، نحوه پوشیدن (donning) و درآوردن (doffing) لباسهای حفاظت فردی (PPE)، آموزش نحوه آلودگی زدائی تیم hazmat و آموزش تیم تریاژ در مانور را بیان کرد.
دکتر ذنوبی پس از نمایش اولیه فیلم، نکات کلیدی و قابل توجه در قسمت های مختلف فیلم را بصورت مرحله به مرحله به همراه پرسش و پاسخ ارائه کرد و گفت: اطلاع رسانی مناسب به کارکنان و مراجعین، عدم ایجاد ترس و دلهره، زون بندی های مناطق قرمز و زرد، تعیین مسیرهای ورود و خروج مصدومان و آمبولانس ها، تعویض تجهیزات درمانی مانند آمبوبگ هنگام انتقال مصدوم از منطقه آلوده به منطقه درمانی، نحوه جمع آوری و تفکیک وسایل شخصی و ... از موارد بسیار مهم است که باید به ان توجه شود.
وی همچنین افزود: خوشبختانه افراد حاضر در این مانور خیلی جدی نقش خود را ایفا کردند و همه متوجه اهمیت موضوع بودند.

خبر و عکس: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS