• تاریخ انتشار : 1394/04/21 - 11:58

نظارت و اعتبار بخشی

یکسان سازی چک لیست های نظارتی در معاونت درمان دانشگاه

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: جلسه هم انديشي كارشناسان معاونت درمان دانشگاه در حوزه نظارتي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي معاونت درمان دانشگاه، اين نشست شنبه 20 تير 94 و با حضور مدير امور پرستاري، مدير اداره نظارت و اعتبار بخشي و تمامي كارشناسان متولي امر نظارت در معاونت درمان دانشگاه و به منظور تبادل فكر در راستاي يكسان سازي چك ليست هاي نظارتي برگزار شد.
ابتدا دكتر عباسي مدير اداره نظارت و اعتباربخشي معاونت درمان دانشگاه بابيان اين‌كه تاكنون با برداشت‌هاي متفاوت ناظرين از يك‌سو و وجود دستورالعمل‌هاي مختلف از سوي ديگر مواجه بوده‌ايم، تأكيد كرد: اين معاونت قصد دارد تا با جلوگيري از هرگونه اعمال سليقه‌هاي شخصي در حوزه نظارت، استفاده از امكانات موجود و اهتمام در عدم موازي كاري به حداكثر هم‌افزايي دست يابد.
وي با اشاره به اقداماتي كه به اين منظور انجام‌شده افزود: با كمك مديريت امور پرستاري و ساير كارشناسان حوزه نظارتي چك‌ليست واحدي تنظيم كرده‌ايم كه در اين جلسات مي‌خواهيم ضمن آموزش و توجيه همه كارشناسان ناظر به بحث تبادل‌نظر در بهتر شدن روند و يكسان‌سازي فرآيند نظارت بيمارستان‌هاي تحت پوشش دانشگاه بپردازيم.
همچنين وسكويي مدير امور پرستاري دانشگاه در ادامه با اشاره به اين‌كه در سال‌هاي گذشته اعتباربخشي به‌صورت انتخابي از بين بخش‌هاي مختلف بيمارستان انجام مي‌شد گفت: امسال بايد همه واحدهاي بيمارستان مورد ارزيابي قرار گيرند واميدواريم با برگزاري اين جلسات داخلي و همفكري در خصوص استفاده از چك‌ليست‌هاي مشترك در نظارت بيمارستان‌ها به هم‌نوايي برسيم.
وي بابيان اين‌كه در تهيه چك‌ليست‌هاي پيشنهادي 10 محور مشترك استخراج‌شده كه مي‌تواند به‌صورت عمومي در نظارت از تمامي بخش‌هاي بيمارستاني مورداستفاده قرار گيرد افزود: براي واحدهاي خاص مي‌توان سوالات اختصاصي موردنظر را به اين موارد اضافه كرد./ق
خبر: باهو

• گروه خبری : معاونت درمان