• تاریخ انتشار : 1398/04/12 - 18:35
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1687
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

هم اندیشی معاون درمان دانشگاه و رئیس دانشکده دندانپزشکی در خصوص توسعه گردشگری سلامت در حوزه خدمات دندانپزشکی

دکتر رضایی در جلسه هم اندیشی با مسئولان دانشکده دندانپزشکی گفت: خدمات دندانپزشکی دانشگاه، ظرفیت زیادی در جذب گردشگر سلامت دارد.

گالری عکس

این جلسه روز چهارشنبه 12 تیر 98 در سالن شورای دانشکده دندانپزشکی برگزار شد و در آن دکتر رکن رئیس دانشکده دندانپزشکی، دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه، دکتر عباس آبادی رئیس گردشگری سلامت و دکتر عباسی مدیر نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان، دکتر خامی معاون بین الملل، دکتر منصوریان معاون مالی اداری و دکتر نیکنامی معاون فرهنگی دانشکده دندانپزشکی و مهندس آروین مسئول مارکتینگ گردشگری سلامت معاونت درمان حضور داشتند.  
دکتر رضایی با اشاره به اهداف برگزاری این نشست مشترک گفت: ما با هدف توسعه گردشگری سلامت در حوزه خدمات دندانپزشکی و همچنین صحبت در خصوص فراگیر شدن خدمات دندانپزشکی در کنار سایر خدمات پزشکی دانشگاه در بخش دولتی اینجا هستیم. 
وی در ادامه با اشاره به اقداماتی که در حوزه گردشگری سلامت دانشگاه انجام شده افزود: در حال حاضر در حال شناسایی خدمات برجسته و معرفی مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه از طریق تهیه فیلم های تبلیغاتی، کاتالوگ و حضور در نمایشگاه های بین المللی مربوطه هستیم و معتقدیم جایگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران چه در بخش خدمات پزشکی و چه در بخش خدمات دندانپزشکی در منطقه خاورمیانه می تواند بیش این که هست باشد. این در حالیست که بیماران از کشورهای حاشیه برای درمان خود به مالزی و هندوستان سفر می کنند. من معتقدم خدمات دندانپزشکی دانشگاه، پتانسیل زیادی در جذب گردشگر سلامت دارد.
معاون درمان دانشگاه همچنین در خصوص تعرفه گذاری خدمات دندانپزشکی به صورت بینابینی ( میان تعرفه دولتی و خصوصی) با مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه، توضیحاتی داد و گفت: ارائه خدمات دندانپزشکی در کلینیک های ویژه با تعرفه بینابینی نفعش هم متوجه مردم و هم دندانپزشکان است. همچنین راه اندازی خدمات شبانه روزی دندانپزشکی، هم برای مردم و هم برای رزیدنت های دندانپزشکی بسیار کمک کننده است. 
دکتر رکن نیز با توضیح در خصوص فراگیری بیماری های دهان و دندان گفت: شایع ترین این بیماری ها مربوط به پوسیدگی ها و عفونت های لثه است. از صدو پنجاه سال گذشته تا کنون که تصمیم برآن شد دندانپزشکی از پزشکی جدا شود علت این تصمیم شیوع بیماری های دهان و دندان بود. همه انسان ها از کودک 6 ماهه ای که برای اولین بار دندان در می آورد تا افراد بالای 80 سال به نوعی با مسئله دهان و دندان درگیرند و به ویژه این که عفونت های لثه می تواند منجر به بسیاری از بیماری هایی همچون زایمان زودرس در زنان باردار و بیماری های قلبی و ... شود. 
وی با بیان این نکته که بر خلاف باور عموم ما فقط دندانپزشک نیستیم افزود: ما در حقیقت دهان پزشکیم و نه فقط دندان پزشک، چرا که تمامی بیماری های مربوط به دهان، لثه، زبان، فک و دندان را در قالب تخصص های مربوطه درمان می کنیم. 
رئیس دانشکده دندانپزشکی در ادامه گفت: در حالیکه مابه عنوان دانشکده دندانپزشکی در کنار وظائف آموزشی هم در نوبت صبح در قالب خدمات دانشجویی با تعرفه دولتی و هم در نوبت عصر در قالب کلینیک های ویژه با تعرفه نیمه دولتی در حال ارائه خدمات هستیم ولی هنوز درمانی نیستیم و معاون درمان و سوپروایزر نداریم. نیاز است سازوکارهای لازم برای ادامه فعالیت های درمانی ما دیده شود. 
دکتر رکن همچنین با مقایسه دانشجویان دندانپزشکی و پزشکی گفت: دانشجویان دندانپزشکی از ابتدا وارد کار درمان می شوند و استاد بر کار ایشان نظارت می کند. بر خلاف گروه پزشکی که استادان درمانگر هستند و دانشجوها مشاهده می کنند. 
وی با قدردانی از زحمات دکتر خامی افزود: با تلاش ایشان کلینیک ویژه دانشکده درآمد زایی خوبی داشته و یکی از افتخارات دانشکده دندانپزشکی است. 
رئیس دندانپزشکی با استقبال از ورود دانشکده دندانپزشکی به حوزه گردشگری سلامت گفت: این مسئله انگیزه بسیار خوبی برای هیئت علمی ماست و به ویژه در حیطه خدمات بازسازی مثل: خدمات بیمارستانی ( جراحی فک و ...)، درمان های پروتز و ایمپلنت تقاضا از کشورهای حاشیه زیاد است کی می توانیم به آن وارد شویم. وی همچنین دکتر شکیب معاون بین الملل دانشکده دندانپزشکی را به عنوان مسئول IPD جهت هماهنگی امور به معاونت درمان معرفی کرد. 
دکتر خامی در خصوص کلینیک ویژه دندانپزشکی گفت: ما می خواهیم شرایطی فراهم شود تا فضای فیزیکی کلینیک ها شبیه مطب باشد. در حال حاضر از همان طراحی و سازوکار آموزشی برای کلینیک ویژه عصر استفاده می کنیم. ولی در طراحی ساختمان جدید با نگاه بین المللی سازی، فضاها به صورت vip و نزدیک به طراحی مطب دندانپزشکی دیده شده است، که در جذب گردشگر سلامت قطعا موثر است. 
دکتر عباس آبادی در این نشست در خصوص چگونگی اخذ مجوز IPD توضیحاتی داد و گفت: صدور مجوز به شرکت های تسهیل گر و بیمارستان ها به معاونت های درمان دانشگاه های علوم پپزشکی واگذار شده است. شناسایی خدمات برجسته، تعرفه گذاری و دریافت مجوز IPD از نکاتی است که مراکز تابعه برای ورود به حوزه گردشگری سلامت باید به آن بپردازند. همچنین معرفی فردی مسلط به خدمات تخصصی مرکز که در ارتباط با معاونت درمان باشد به عنوان مسئول IPD بسیار ضروری است. 
خبرنگار: نجمه باهو 
عکاس: حمیده ایزدی

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 89436
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو