نگاهی علمی به فواید سیب
سیب مفیدترین میوه برای سلامتی می باشد. این میوه غنی از آنتی اکسیدانهای مهم، فلاونوئیدها و فیبر می باشد. آنتی اکسیدانهای موجود در سیب منجر به کاهش ابتلا به سرطان، فشارخون بالا، دیابت و بیماری های قلبی می شود.
به گزارش روابط عمومی بنیاد بین المللی پیشگیری و کنترل دیابت ایرانیان سیب یکی از پرمصرف ترین میوه هایی است که در سرتاسر جهان استفاده می شود و بطور وسیعی کشت می شود. این میوه به طور معجزه آسایی برای سلامتی مفید می باشد. در واقع می توان گفت سیب مفیدترین میوه برای سلامتی می باشد. این میوه غنی از آنتی اکسیدانهای مهم، فلاونوئیدها و فیبر می باشد. آنتی اکسیدانهای موجود در سیب منجر به کاهش ابتلا به سرطان، فشارخون بالا، دیابت و بیماری های قلبی می شود.
فواید سیب به شرح زیر است
سلامت اعصاب و روان: سیب برای سلامت اعصاب و روان بسیار مفید می باشد. در واقع سیب حاوی ماده ای تحت عنوان کوئرکتین(quercetin) می باشد که از مرگ سلول های عصبی(نورون ها) به وسیله اکسیداسیون و التهاب جلوگیری می کند.
پیشگیری از فراموشی: مصرف روزانه سیب می تواند با واسطه حفاظت از سلول های عصبی (نورون ها) در برابر آسیب، خطر ابتلا به فراموشی (آلزایمر) را کاهش دهد.
کاهش ابتلا به سکته: مصرف منظم سیب باعث کاهش خطر ابتلا به سکته های قلبی و مغزی می شود.
کاهش چربی مضر: مصرف روزانه سیب می تواند منجر به کاهش چربی مضر (LDL) به میزان 23 درصد و افزایش 4 درصدی چربی مفید(HDL) پس از 6 ماه شود.
کاهش خطر ابتلا به دیابت: طبق مطالعات انجام شده افرادی که در روز سه وعده سیب، انگور و زغال اخته استفاده می کنند 7 درصد کمتر احتمال ابتلا به دیابت در مقایسه با افرادی که از این میوه ها استفاده نمی کنند دارند.
پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه: مصرف تنها یک عدد سیب در روز می تواند از ابتلا خانم ها به سرطان سینه جلوگیری کند. افزایش مصرف میوه و سبزی شامل سیب، اثرات قابل توجهی بر روی سلامتی خواهد داشت. همواره توصیه می شود که افراد روزانه طیف وسیعی از میوه و سبزیجات مصرف کنند.
ارسال به دوستان