ارزیابی کارشناسان وزارت بهداشت و معاونت های درمان و بهداشت دانشگاه از بیمارستان های داوطلب دریافت لوح دوستدار کودک
اعضای کمیته کشوری تغذیه با شیر مادر به همراه کارشناسان این حوزه در معاونت های بهداشت و درمان دانشگاه، از بیمارستان های پارسا و آیت اله کاشانی دیدن کردند.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، این بازدید روز های 26 و 27 دی 98 به منظور ارزیابی بیمارستان های پارسا و آیت الله کاشانی داوطلبان لوح دوستدار کودک و با حضور دکتر خلیل فریور متخصص کودکان و عضو کمیته کشوری تغذیه با شیر مادر، معصومه انصاری کارشناس مسئول کودکان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز، طاهره ربیعی کارشناس برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران، رقیه کمرلویی کارشناس معاونت بهداشت و لیدا احمدی کارشناس معاونتدرمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر انجام شد.
در این ارزیابی، دکتر فریور و هیئت همراه از بخش های بلوک زایمان، نوزادان، کودکان و درمانگاه پری ناتال بیمارستان های یاد شده دیدن و با مادران و کارکنان این بخش ها در خصوص 10 اقدام مهم بیمارستان های دوستدار کودک و چگونگی اجرای آن در این دو مرکز صحبت کردند.
لیدا احمدی در این خصوص گفت: نتایج این ارزیابی متعاقبا از سوی اداره سلامت کودکان وزارت بهداشت اعلام خواهد شد. وی همچنین با اشاره به پیشینه نهضت بیمارستان های دوستدار کودک در جهان افزود: این نهضت از سال 1991 آغاز شد و در پی آن مقررات 10 گانه دوستدار کودک را به عنوان یکی از سیاست های کلی نظام سلامت کشورها باید در بیمارستان های دارای بخش های زنان، زایمان و کودکان به اجرا درآید. از این رو بیمارستان های داوطلب دریافت لوح دوستدار کودک از سوی دانشگاه های علوم پزشکی به اداره سلامت کودکان وزارت متبوع اعلام و مورد ارزیابی قرار می گیرند.
خبرنگار: نجمه باهو
ارسال به دوستان