• تاریخ انتشار : 1398/12/02 - 10:19
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اعضای کمیته بحران بیمارستان شریعتی برای آمادگی شرایط احتمالی پذیرش بیماران مبتلا به ویروس کرونا جلسه ویژه تشکیل دادند

اعضاي گروه مديريت و رهبري و کميته بحران بيمارستان شريعتي در جلسه‌اي ويژه ، شرايط اين بيمارستان را براي مقابله با ويروس کرونا بررسي کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شریعتی، این جلسه ساعت ۲۱ پنج‌ شنبه یکم اسفند ۹۸ به ریاست دکتر سعید رضا مهرپور رئیس بیمارستان شریعتی برگزار شد.
در این جلسه گروه مدیریت و رهبری بیمارستان، اعضای کمیته بحران، اعضای هیئت علمی طب اورژانس، دکتر شیرین افهمی متخصص بيماري‌ هاي عفونی در بیمارستان شریعتی به همراه دکترامیر علی سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه وخورشید وسکویی به‌ عنوان نمایندگان رئیس دانشگاه حضور داشتند.
دکتر مهرپور در این جلسه بررسی احتمالات مختلف را ضروری برشمرد و گفت: لازم است درباره بهترین روش برای مدیریت صحیح مراجعه بیماران احتمالی مبتلابه کرونا و حفاظت از کارکنان بیمارستان، مواردی را پيش‌ بيني و هرکدام از سناریوها را بررسی کنيم.
در ادامه دکتر واحدی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت اورژانس بیمارستان، این بخش را در حالت عادی روزهای قبل دانست و گفت: همکاران طب اورژانس به شرح وظایف خودآگاه و آمادگي‌ هاي لازم رادارند.
در ادامه این جلسه اعضا، دستورالعمل کشوری مقابله با ویروس کرونا را بررسی و درباره شرایط بیمارستان گفت‌ وگو کردند. نحوه‌ ي تریاژ بیماران مراجعه‌ کننده با تب، بخش‌ هاي بستری بیماران احتمالی، پذیرش بیماران عادی اورژانس، تجهیزات لازم و اقدامات پیشگیرانه و آموزش‌ هاي لازم به کارکنان و بیماران از جمله مواردی بود که اعضا درباره آ ن‌ها تبادل نظر و برنامه‌ ريزي کردند.
دکتر افهمی نیز همچنان بر لزوم مدیریت استرس در تمامی کارکنان بیمارستان تاکید کرد و رعایت فاصله یک تا ۲ متری با بیماران مشکوک، شستن دست‌ها طبق دستورالعمل‌ هاي استاندارد، رعایت آداب عطسه و سرفه و استفاده از ماسک معمولی را در پیشگیری از ابتلا به این ویروس همچنان از بهترین و موثرترین راههای پیشگیری از این بیماری برشمرد.
 در این جلسه همچنین دستورالعملی برای پذیرش بیماران مشکوک و اقدامات لازم در مورد بحران در قالب مراحل مختلف و شرایط متفاوت مراجعه بیماران، تدوین و تصویب شد.
  • گروه خبری : بیمارستان شریعتی
 فرانک  معصومی فرد