• تاریخ انتشار : 1398/10/10 - 12:38

تشکیل جلسه درون بخشی کمیته هماهنگی پویش ملی تغذیه سالم

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر از تشکیل جلسه کمیته درون بخشی کمیته هماهنگی پویش ملی تغذیه سالم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، واحد بهداشت خانواده (بهبود تغذیه جامعه) شبکه جلسه‌ای به‌منظور برنامه‌ریزی برای پویش ملی تغذیه  سالم ( ۱۴لغایت ۳۰ دی ماه سال جاری) با شعار " ترویج الگوی غذایی سالم با جایگزین‌های غذایی سالم" با حضور  کارشناس مسئولان واحدهای سلامت خانواده، بهداشت محیط، بهداشت مدارس، گسترش شبکه، آموزش و ارتقای سلامت و تغذیه یکشنبه ۸ دی ۹۸ برگزار کرد. در ابتدا دکتر بهناز قره خانی، کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده ضمن خوشامدگویی به حاضرین به لزوم همفکری و برنامه‌ریزی برای برگزاری هرچه بهتر این بسیج آموزشی تأکید کرد و در ادامه سارا فهیمی، كارشناس تغذیه شبکه از همه همکاران حاضر در جلسه خواست همکاری لازم را با واحد سلامت خانواده برای برگزاری کلاس‌های آموزشی (ویژه معلمین، دانش آموزان، مربیان مهدهای کودک و مادران کودکان ومددجویان بهزیستی ...)، برگزاری جشنواره غذای سالم (کم نمک و کم روغن و...)، ارسال پیام‌های بهداشتی با استفاده از سیستم صوتی و پیامکی، توزیع بسته‌های آموزشی برای گروههای هدف، مسابقه نقاشی و برنامه متنوع دیگر داشته باشند.
خبر: زینب ایمانی
  • گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر